Maar liefst 6 op de 10 Vlamingen durven niet zichzelf te zijn op het werk en dat komt door enkele grote taboes

Zes op de tien Vlamingen kunnen niet helemaal zichzelf zijn op het werk. Ze spreken zelfs over een zwijgcultuur. “We zien dat sommigen zich nooit uitspreken, zelfs niet als ze goede ideeën hebben.”

 

Meer krantenkoppen in België

Kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg wordt veiliger

Op 9 september starten er belangrijke werken ter hoogte van het kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg (N399). Er worden verkeerslichten geplaatst, er komt een strook voor het (zwaar vracht)verkeer dat vanop de N399 de Nijverheidsstraat wil inslaan, en de fietspaden worden breder en veiliger gemaakt.
The post Kruispunt Nijverheidsstraat-Randweg wordt veiliger appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Alleen bij min veertig voetbalden we niet”: op zoek naar de roots van Domenico Tedesco in zijn Duitse heimat Aichwald

In het Duitse Aichwald staan de tv-schermen tijdens het EK ook op België afgestemd. Want ‘hun’ Domenico Tedesco is coach van de Rode Duivels. In zijn heimat zochten we de prille voetbalroots van de kleine ‘Dome’ op: hoe verzot was hij op het spelletje en zagen zijn vrienden al vroeg een trainer ontluiken? “Niemand misgunt Tedesco hier de EK-titel.”

Lees meer »

Musk zal iPhones verbieden na deal Apple en OpenAI

Elon Musk verbiedt het gebruik van iPhones door medewerkers van zijn bedrijven als die Apple-smartphones gebruik gaan maken van AI-chatbot ChatGPT van OpenAI. Musk ziet hierin een groot veiligheidsrisico, schreef hij op zijn socialmediaplatform X.

Lees meer »

Restaurant Douveren tweede jaar op rij kampioen in de minivoetbalcompetitie: “Dit jaar was het wel wat moeilijker”

De prijsuitreiking voor de beste ploegen en spelers in het minivoetbal vond plaats in de feestzaal Den Oever op zaterdagavond 8 juni. De felbegeerde fairplaytitel ging naar Bossy & Burgers met 208 punten. De clubs Kloeke Kieten en Jeugdforum eindigden ex aequo op de tweede plaats, beiden met 203 punten.
The post Restaurant Douveren tweede jaar op rij kampioen

Lees meer »

Melanie (43) opent schoonheidssalon Lash & Brow Bar By Mel in Kuurne: “Van bijberoep naar fulltime”

Na twee jaar haar eigen zaak in Harelbeke te hebben gehad, koos Melanie Doutoit (43) er onlangs voor om Lash & Brow Bar By Mel te verhuizen naar de Kerkstraat in Kuurne, waar voorheen de satellietpraktijk van dierenartspraktijk Hoog Hemelrijk was gevestigd. Bij Lash & Brow Bar By Mel kun je onder andere terecht voor wimperextensions, medische pigmentatie, henna brows,

Lees meer »

Eerste bewoners nemen intrek in wooncomplex ‘De Klaproos’ in Geluwe: “Het is toch een hele aanpassing”

De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in het nieuwe wooncomplex ‘De Klaproos’ in Geluwe bij Wervik, op de site waar vroeger het zorgbedrijf Triamant was. Daar verbleven ouderen en mensen met een beperking, tot het zorgbedrijf failliet ging. De nieuwe site heeft 35 sociale woningen en ruim 80 woningen, voor oudere mensen en mensen met een beperking.
The

Lees meer »

Achter de schermen bij ‘Sneeuwwitje’ met Ianthe Tavernier: “Ik wil er een eigentijdse prinses van maken”

“Ik wil er absoluut m’n eigen prinses van maken, afkijken van vorige edities heb ik dus niet gedaan”: Ianthe Tavernier (35) weet duidelijk wat ze wil tijdens een open repetitie van ‘Sneeuwwitje’. Zij en de cast – waaronder Ruth Beeckmans en Karen Damen – oefenen momenteel volop voor de nieuwe versie van de Studio 100-musical, die eind juni in première

Lees meer »

Politieke reacties na stap opzij van Van Quickenborne: “Hij wikt en beschikt binnen Team Burgemeester”

Alle Kortrijkse politieke kopstukken hadden hun mening klaar na de beslissing van Vincent Van Quickenborne om een stapje terug te zetten als lijsttrekker van zijn ‘eigen’ Stadslijst voor Kortrijk. Ruth Vandenberghe (Stadslijst voor Kortrijk) reageert als kersvers lijsttrekker opgelucht, Wouter Vermeersch (Vlaams Belang) en Axel Ronse (N-VA) nemen de handschoen op en David Wemel (Groen) ziet hoe Van Quickenborne zijn

Lees meer »