Kinderwagen met baby van zeven weken aangereden op zebrapad door hoogbejaarde bestuurder: “Gevaar voor de samenleving dat hij nog mag rijden”

Een kinderwagen met daarin een baby van amper zeven weken oud, werd donderdag aangereden op het zebrapad in Wervik. Het jongetje bleef gelukkig ongedeerd maar zijn ouders zijn enorm geschrokken. De bestuurder, een man van 94, beweerde achteraf dat hij niets gezien had. “Het is een gevaar voor de samenleving dat zo iemand nog mag rijden”, zegt vader Kylian Vandevoorde (24).

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van Gerwen deelt eerste prik uit aan Humphries vlak voor eerste pauze

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Op het podium van de Gentse Feesten zingt Marieke (32) haar trauma’s en oude demonen van zich af: “Eindelijk ben ik tot rust gekomen”

Vier jaar lang vocht zangeres Marieke Bresseleers (32) als slachtoffer van fysiek en seksueel partnergeweld om erkenning. Haar imponerende doortocht op de Gentse Feesten van zaterdag was enkel mogelijk na een juridisch gevecht én een persoonlijke strijd tegen haar eigen demonen en verslavingen. “Pas de jongste weken denk weer: ik ben oké.”

Lees meer »