KIJK. Blikschade bij Van Aert, Nys moet kleur bekennen en Laurance wint het sprintje: de hoogtepunten van rit 2 in Noorwegen

Even schrikken voor Wout van Aert. Onze landgenoot staat voor het eerst sinds zijn vreselijke valpartij maanden geleden weer aan de start van een koers in de Ronde van Noorwegen, maar ging in de tweede etappe weer tegen het asfalt. Thibau Nys moest op de lastige slotklim een halve minuut prijsgeven en is zijn leiderstrui kwijt, Axel Laurance won de etappe. 

Meer krantenkoppen in België

Groen licht voor industriezone Careelstraat

De gemeenteraad van Tielt zette vorige week het licht op groen voor de ontwikkeling van een nieuwe industriezone langs de Meulebeeksesteenweg. Tijdens het openbaar onderzoek werden negen bezwaarschriften ingediend. Er zou nu alsnog een infovergadering voor de buurt georganiseerd worden.
The post Groen licht voor industriezone Careelstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Melanie (43) opent schoonheidssalon Lash & Brow Bar By Mel in Kuurne: “Van bijberoep naar fulltime”

Na twee jaar haar eigen zaak in Harelbeke te hebben gehad, koos Melanie Doutoit (43) er onlangs voor om Lash & Brow Bar By Mel te verhuizen naar de Kerkstraat in Kuurne, waar voorheen de satellietpraktijk van dierenartspraktijk Hoog Hemelrijk was gevestigd. Bij Lash & Brow Bar By Mel kun je onder andere terecht voor wimperextensions, medische pigmentatie, henna brows,

Lees meer »

LIVEBLOG EK ATLETIEK. Hoogspringer Thomas Carmoy faalt niet op 2m26

België zit na de Europese titel van Alexander Doom aan drie medailles op het EK atletiek. Vandaag komen er opnieuw heel wat landgenoten in Rome. Onder meer de Belgian Tornados en de Belgian Cheetahs. Jente Hauttekeete en Thomas Van der Plaetsen werken dan weer hun tienkamp af. Volg het allemaal in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Hazard scoort vrije trap in benefietmatch in Chelsea, minder geluk voor Usain Bolt: hij scheurt achillespees

Vijf jaar na z’n vertrek bij Chelsea is Eden Hazard (33) gisteren nog eens teruggekeerd naar Stamford Bridge. In Soccer Aid, een benefietwedstrijd voor UNICEF, charmeerde de ex-speler van Chelsea met een rake vrije trap als hoogtepunt. Al besefte ook Eden zelf dat er wel wat hulp van de doelman mee was gemoeid… Voor Usain Bolt (37), ploegmaat van Hazard,

Lees meer »

KFC Poperinge op zoek naar nieuwe voorzitter: “We zijn Kristof dankbaar”

Kristof Lobeau besliste eind vorige week om te stoppen als voorzitter van voetbalclub KFC Poperinge. De 52-jarige Poperingenaar haalt enkele redenen aan voor zijn vertrek: een onoverbrugbaar verschil in visie met bepaalde leden van het bestuur en de ontgoocheling dat hij de club organisatorisch niet heeft kunnen brengen waar hij wou. Intussen zoekt de club naar een opvolger.
The

Lees meer »