Thibau Nys moet passen op lastige slotklim in Noorwegen en is leiderstrui kwijt, ritzege voor Laurance

Thibau Nys heeft geen twee op twee gescoord in de Ronde van Noorwegen. Onze landgenoot kraakte in de laatste kilometers van de slotklim van de tweede etappe. De winst was voor Axel Laurance, die ook leider wordt. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Waaierspektakel onderweg naar Pau, waar Philipsen met machtssprint naar de zege rijdt: de sleutelmomenten van etappe 13

De dertiende etappe van de Tour de France werd allesbehalve een saai schouwspel. De waaiers doorheen de rit – die alle klassementsmannen heelhuids overleefden – en late uitvalspogingen van onder meer Jasper Stuyven en Brent Van Moer konden een massasprint in Pau niet vermijden. In die sprint klopte Jasper Philipsen Wout van Aert om zo een tweede etappezege in de

Lees meer »

Actiegroep vecht vergunning van camping van Tomorrowland aan: “Organisatie vergat aantal aanvragen in te dienen”

De actiegroep Leefmilieu Rupelstreek heeft beroep aangetekend tegen de vergunning van Dreamville, de camping van Tomorrowland. Over een week komen daar 40.000 festivalgangers aan. Maar het zou dus kunnen dat de voorbereidingen op de camping zullen moeten worden stopgezet, en dat de camping niet volledig gebruikt kan worden. Volgens de actiegroep heeft het dancefestival enkele milieuregels overtreden.

Lees meer »