Feest voor eerstecommunicanten VBS De Tandem

Zaterdag 18 mei vierden de leerlingen uit het eerste jaar van de vrije basisschool De Tandem hun eerste communie in de Sint-Automaruskerk van Westkerke. De feestelingen waren Auke Ackaert, Felien Casteleyn, Jasper Coemans, Nora Crombez, Laure Dekeyser, Ella Deplancke, Achilles Depoorter, Batist Desomer, Florine Devriendt, Dayo Dewulf, Marilyn Dupont, Amélie Erard-Hemschoote, Marie-Lou Ghesquiere, Mason Glorieux Hemschoote, Tobe Goerlant, Mason Heinderson, Elize Hemschoote, Elowan Hoste Van Sinay, Lieze Moyaert, Baptist Vandamme, Thibeau Vandamme, Andreas Vanhoorne en Ferre Van Isacker. (foto LIN)

The post Feest voor eerstecommunicanten VBS De Tandem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Rusland dreigt met hardere eisen als voorwaarden voor vredesgesprekken worden afgewezen

Het Kremlin heeft de druk op Oekraïne verhoogd met de dreiging dat het op nog meer gebied aanspraak zal maken. Alle vredesinitiatieven van president Vladimir Poetin zijn ook met de toestand aan het front verbonden, klinkt het. En de eerste topbijeenkomst over vrede in Oekraïne roept ertoe op “alle partijen” in het conflict te betrekken om een einde te maken

Lees meer »

Vrouw kon haar geëlektrocuteerde man in jacuzzi niet redden, ze eist nu 1 miljoen dollar schadevergoeding van resort

Drama op vakantie in Mexico vorige week voor Jorge Guillen (43) en Lizette Zambrano (35), een Amerikaanse koppel uit El Paso in Texas. Toen Guillen met zijn voet het water van de jacuzzi beroerde, kreeg hij meteen elektrische schokken te verwerken. Zijn partner probeerde hem te redden, maar raakte zelf gewond en moest naar het ziekenhuis. Zambrano overleefde en eist

Lees meer »

Russisch militair vliegtuig heeft Zweedse luchtruim geschonden

Vrijdag heeft een militair vliegtuig uit Rusland het Zweeds luchtruim geschonden. Dat melden de Zweedse strijdkrachten zaterdag. Het Russisch vliegtuig werd onderschept nadat het kort ten oosten van het Baltische eiland Gotland vloog. De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Tobias Billstrom, noemde de schending van het luchtruim “onaanvaardbaar”, dat meldt Reuters.

Lees meer »

Chinese premier trekt voor het eerst in zeven jaar naar Australië, en belooft nieuwe “schattige” panda’s uit te lenen

De Chinese premier Li Qiang, op president Xi Jinping na de belangrijkste man van China, trekt voor vier dagen naar Australië. Beide landen onderhouden goede handelsrelaties met elkaar. Onder de vorige Australische regering kwamen die onder druk, wat leidde tot Chinese sancties op heel wat handelsproducten. Die moeten nu worden weggewerkt. En Li beloofde ook nieuwe panda’s te zullen lenen

Lees meer »

REPORTAGE. Slipvrije tegels, metalen vloerplaten en massa’s boomschors: zo wapent Graspop zich voor natte start: “Het wordt geen Drasjpop”

Metalfans zijn opgetrokken uit roestvrij staal die niet plooien voor een spatje regen, maar donderdag wordt op Graspop in Dessel mogelijk de natste festivalzomer ooit op gang getrapt. Wij trokken onze laarzen aan voor een bezoek aan festivalterrein de Stenehei waar in hondenweer de laatste voorbereidingen werden getroffen. Een beetje modder zal weinig festivalgangers deren, maar op een ‘Drasjmetal’ zoals

Lees meer »

Zomerbar Ter Couttere in Zwevezele maakt zich op voor tweede editie: “Er zal hier bijna ieder weekend wel iets te doen zijn”

In Wingene kan je vanaf 21 juni opnieuw terecht in zomerbar Ter Couttere van Inge Vandevelde (41), Nick Verhooghe (50) en Céleste Vancauwenberghe (20). De hoeve, die vlakbij het Kasteelpark in Zwevezele gelegen is, vormt komende zomer opnieuw het decor voor heel wat oldtimerevenementen, terwijl ook het populaire Kidsfest een terugkeer maakt. “Bijna ieder weekend zal er wel iets te

Lees meer »