Draagt hij jarretels? ‘Sing Again’-finalist Seppe verdedigt gewaagde outfits: “Niet bang voor reacties”

“Ik wou volledig mezelf zijn, dit is gewoon wie ik ben.” Seppe Herreman greep vrijdag net naast de overwinning in de finale van ‘Sing Again’, maar met zijn rode lakleren outfit veroverde de zanger wel het hart van kijkend Vlaanderen. Maar hoe blikt Seppe zelf terug op zijn deelname? Hoe waren de reacties? En wat staat er de artiest nog allemaal te wachten? “Seppe for Eurovision 2025.” 

Meer krantenkoppen in België

Biden en Trump leggen regels voor tv-debat vast

De Amerikaanse president Joe Biden en zijn uitdager Donald Trump zijn het eens geworden over de regels die zullen gelden tijdens hun eerste tv-debat in de aanloop naar de komende presidentsverkiezingen. Dat is zondag meegedeeld door de Amerikaanse nieuwszender CNN, die het debat zal uitzenden.

Lees meer »

Politie haalt twintiger met nepwapen van de trein

Een zestal jongeren – grotendeels tieners – werden zaterdagochtend tijdens een tussenstop in Leuven van de trein gehaald door de politie toen ze uit Wallonië met de trein op weg waren naar Oostende. Dat gebeurde nadat een treinbegeleider had gemeld dat één van hen een wapen bij zich had.

Lees meer »

Militair (27) en vier anderen veroordeeld voor cocaïnedeals aan Westkust

Een 27-jarige militair uit Koksijde is veroordeeld wegens de handel in cocaïne aan de Westkust. Hij was de tussendealer tussen een grote Antwerpse dealer en drie kleinere. De man kreeg een werkstraf van 180 uren maar moet vooral 55.000 euro aan drugsgeld terugbetalen. De man werd in de legerkazerne geschorst en mag een carrière vergeten: hij zal ontslagen worden.

Lees meer »

ASSISEN. Hele dag gehamerd op “essentiële rol” van Lorine De Witte, verdediging noemt het “karaktermoord”: “Nooit zo’n hard proces meegemaakt. Ik ben er misselijk van”

Doodslag. Daarvoor staan Athena Man en Lorine De Witte terecht op het assisenproces rond de dood van Caroline Kint (65). Bij het eind van de pleidooien betwistte Athena Man die kwalificatie niet. En daardoor werd enkel Lorine De Witte geviseerd voor haar “essentiële rol” in het drama. Haar advocaten noemden het een “karaktermoord”. “Barbertje moet hangen. Deze bagger is hallucinant.”

Lees meer »

Twee West-Vlaamse procureurs blijven geschorst na examenfraude

De twee West-Vlaamse afdelingsprocureurs die in opspraak kwamen na examenfraude blijven minstens drie maanden langer geschorst. Dat deelt het parket West-Vlaanderen mee. “Deze verlenging doet geen uitspraak over de schuld of onschuld van de betrokkenen. Dit moet het verdere onderzoek uitwijzen”, klinkt het.

Lees meer »

Diploma voor lessenreeks Schoolbabbels voor anderstalige mama’s

Stedelijke Basisschool De Geluksvogel in Sint-Michiels organiseerde de voorbije weken in de eigen school een reeks Schoolbabbels. Anderstaligemama’svan De Geluksvogel en de Bijenkorf in Dudzele volgden een lessenreeks waarin allerlei schoolgerelateerde onderwerpen zoals de organisatie van de zwemlessen, meerdaagse schoolreizen, afwezigheid op school of het verloop van een oudercontact aan bod kwamen. Schoolbabbels is een
The post Diploma voor

Lees meer »

Siegfried en Maria zijn een diamanten koppel

Siegfried Nollet (82) en Maria Vanhoutte (80) uit de Prins Filiplaan in Assebroek vierden zondag hun diamanten huwelijksjubileum in het Oud Gemeentehuis in Varsenare.
The post Siegfried en Maria zijn een diamanten koppel appeared first on KW.be.

Lees meer »