Brits rapport adviseert smartphoneverbod onder 16 jaar

14:00 De volgende Britse regering moet een verbod op smartphones voor jongeren onder de zestien jaar overwegen. Dat is de opvallendste conclusie uit een rapport van de onderwijscommissie van het Britse Lage… 

Meer krantenkoppen in België

Sébastien, oudste zoon van Véronique De Kock, gaat aan de slag als model: “Een mooie bijverdienste als student”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »

Twee gewonden na frontale botsing tussen 2 auto’s in Kasterlee

Op de Lichtaartsebaan in Kasterlee zijn gisterenavond 2 auto’s frontaal op elkaar gebotst. Daarbij zijn 2 personen gewond geraakt, waarvan 1 zwaargewond. Een slachtoffer zat gekneld in zijn wagen en kon door omstaanders worden bevrijd. De drukke verbindingsweg was een tijdlang versperd, maar is intussen weer vrij.

Lees meer »

KLM-toestel terug naar luchthaven Tokio wegens mankement aan cockpitraam

Een toestel van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM met bestemming Amsterdam is zondag na het opstijgen moeten terugkeren naar de internationale luchthaven Narita bij Tokio. Er was een technisch mankement aan een raam in de cockpit, meldt een woordvoerder. Op foto’s van een van de Nederlandse passagiers is te zien dat het raam is gebarsten.

Lees meer »

Motorrijder zwaargewond bij ongeval in Koekelare

Een motorrijder van 29 uit Koekelare is zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in zijn thuisgemeente. De man reed met zijn motorfiets in op de auto die voor hem reed. Dat gebeurde toen de bestuurster van de auto een U-bocht wilde maken over de weg. De motorrijder werd met de MUG-heli naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer »