Brand in Indiase speelhal eist 20 levens, waaronder kinderen

Bij een brand in een speelhal in India zijn ongeveer twintig mensen om het leven gekomen, onder wie ook kinderen. Hun lichamen zijn geborgen en voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht, zo heeft een politie-afgevaardigde zaterdagavond aan het Indiase persbureau ANI gezegd. 

Meer krantenkoppen in België

Keurslager viert 5-jarig bestaan

In januari 2019 namen Stijn Everaert (41) en Leen Bolle (37) de slagerij van Rik & Anja over. Omdat ze dat in open lucht wilden vieren, hebben ze tot vorig weekend gewacht om hun klanten te bedanken met allerhande proevertjes, een drankje en een goodiebag.
The post Keurslager viert 5-jarig bestaan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman vroeg tienermeisjes naaktfoto’s en -filmpjes door te sturen: “Maar hij was niet hun ‘sugardaddy’”

“Hij is dom geweest maar zijn ‘slachtoffers’ hadden meer seksuele ervaring dan hem.” Een 24-jarige jongeman uit Waregem moest zich maandag voor de rechtbank van Kortrijk verantwoorden omdat hij via Instagram tegen betaling naaktfoto’s en -filmpjes vroeg aan 15-jarige meisjes. Een moeder van één van de meisjes diende uiteindelijk klacht in.
The post Jongeman vroeg tienermeisjes naaktfoto’s en -filmpjes

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Open VLD is de grote verliezer van de verkiezingen en dat blijft niet zonder gevolgen. Ontslag voor het voltallige partijbestuur, heel wat minder centen, …
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Of ik spijt heb van keuze voor IS? Nee, waarom zou ik?” Spraakmakende reportage uit kamp voor vrouwen en kinderen van IS-strijders

“Een tikkende tijdbom die op het punt staat te ontploffen”, zo wordt een gevangenenkamp omschreven waar vrouwen en kinderen van IS-strijders zijn opgesloten. Jaren na de val van het kalifaat van Islamitische Staat zitten ze er nog altijd, en leeft de IS-ideologie er voort. CNN-journaliste Clarissa Ward maakt een opzienbarende reportage in het Al Hol-kamp in het noorden van Syrië.

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Lendelede: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Lendelede trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Lendelede.
The post Verkiezingsresultaten in Lendelede: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie verdachten van ontvoering in Anderlecht onder aanhoudingsbevel geplaatst

De drie mannen die zaterdagavond werden opgepakt nadat ze een man hadden ontvoerd in de Anderlechtse Bizetwijk, zijn door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket. Over de reden voor de ontvoering bestaat nog geen duidelijkheid. “In het belang van het onderzoek wordt geen verdere commentaar gegeven”, klinkt het bij het parket.

Lees meer »

“Vlaams Belang scoort, De Wever scoort beter”

Vlaams Belang scoort. In Vlaanderen, maar vooral in Limburg en Oost- en West-Vlaanderen. Noord-Limburg kleurt zelfs helemaal geel (de kleur van het Vlaams Belang), hier klinkt de boosheid van de boeren luider dan elders. In de rest van Vlaanderen verrassen de Vlaams-nationalisten van Bart De Wever vriend en vijand, door met stip de grootste partij te blijven.

Lees meer »