Zet coalitie met PVV in Nederland de deur open voor Vlaams Belang in België?

Bijna zes maanden na de verkiezingen kreeg Nederland een nieuwe regering, met daarin de rechts-radicale partij PVV van Geert Wilders. Een historisch moment want de extreemrechtse partij zat nog nooit eerder in een regering. Zien we binnenkort ook bij ons Vlaams Belang in de regering?

 

Meer krantenkoppen in België

“Een comeback zoals Trump”: oppositie reageert vol ongeloof op terugkeer van Anthony Dumarey als kandidaat-burgemeester

“Onze eerste reactie is er een van ongeloof. Maar sinds Donald Trump en Connor Rousseau weten we dat comebacks vandaag snel lopen. Blijkbaar denkt men dat mensen makkelijk vergeten met wat zomerse belevingssaus. Iedereen die iets van politiek kent, zit hier werkelijk met open mond naar te kijken”, zeggen fractieleider Peter Velle, voorzitter Bart De Rudder en secretaris Sofie Sanders

Lees meer »

Wielerclub steekt signaalgevers in nieuwe uitrusting

De koninklijke wielerclub ‘De Verenigde Sportvrienden-Hoger Op’ in Langemark kan tijdens de wielerwedstrijden die ze organiseert in de gemeente een beroep doen op een groep trouwe signaalgevers.
The post Wielerclub steekt signaalgevers in nieuwe uitrusting appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prinses Delphine vindt het fantastisch om in België te leven: “Ik geloof in voorbestemming. Het is niet Londen, het is hier”

Een opvallend rood-roze broekpak, met daarop de afbeelding van een vlinder. Prinses Delphine (56) straalde naar goede gewoonte op de nationale feestdag. Haar outfit was dan ook allesbehalve zomaar gekozen. Dat vertelde de prinses aan ‘Story’-journalist en royaltyexpert Wim Dehandschutter tijdens een exclusief gesprek bij haar thuis. Over haar outfit en de persoonlijke brief die vorig jaar uitlekte. “Het was

Lees meer »

Oudste zoon van drugsbaron Ridouan Taghi in grootste geheim vanuit Dubai naar Nederland gevlogen

Faissal Taghi (23), de oudste zoon van drugsbaron Ridouan Taghi, is een jaar na zijn arrestatie in Dubai alsnog uitgeleverd aan Nederland. Het Nederlandse gerecht beschouwt hem als een sleutelspeler in de organisatie van zijn vader. Faissal Taghi, die volgens goed geïnformeerde bronnen vrijdag is aangekomen in Nederland, wordt onder andere in verband gebracht met het witwassen van het familievermogen.

Lees meer »

Wat bestellen BV’s die alcohol hebben afgezworen? “Vroeger dronk ik écht te veel”

Daar is het zonnetje, daar is de frisse rosé, het schuimende pintje en de kleurrijke cocktail. Of toch niet? Steeds meer BV’s, zoals Evi Hanssen (45), Herman Brusselmans (66) en Cathérine Kools (43) promoten een alcoholvrij bestaan. Maar welk drankje belichaamt dan voor hen de zomer? In ‘Dag Allemaal’ delen ze hun ultieme tip. “Gefermenteerd bietensap met tijm en zwarte

Lees meer »

Milcobel verkoopt ijsmaker Ysco

Zuivelcoöperatie Milcobel verkoopt ijsproducent Ysco aan een financiële partij. Dat heeft het bedrijf dinsdag aangekondigd.
The post Milcobel verkoopt ijsmaker Ysco appeared first on KW.be.

Lees meer »