Steven Spielberg komt in voorjaar van 2026 met nieuwe film

Steven Spielberg komt in het voorjaar van 2026 met zijn volgende grote film. De nog titelloze blockbuster moet vanaf 15 mei in de bioscopen draaien, heeft filmstudio Universal Pictures bekendgemaakt. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG NEDERLAND-IJSLAND. Daar is de verdiende voorsprong: Xavi Simons trapt Oranje met eerste interlandgoal op 1-0!

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

Lore verbijt emoties wanneer ze hoort dat ze niet zal verhuizen in ‘Blind gekocht’: “Ik zou nu de verkeerde dingen zeggen”

Primeur in ‘Blind gekocht’. Voor het eerst in zes seizoenen zijn de makers er niet in geslaagd een renovatieproject klaar te krijgen voor de uitzenddatum. Lore (32) en haar zoontje Armand zijn kop-van-jut: zij kunnen hun frustratie nauwelijks wegsteken. Tegelijk zijn ook Chloé en Tony compleet radeloos in de laatste aflevering. “Hoe is het mogelijk om met ons budget geen

Lees meer »

Bart De Wever heeft precies wat hij wil

Bart De Wever heeft voor de grootste verrassing van deze verkiezingen gezorgd. Niet Vlaams Belang is de grootste partij van Vlaanderen, maar N-VA. Zijn alles-of-niets-strategie heeft gewerkt. Hij kan zowel in Vlaanderen als op federaal niveau aan een regeringsvorming beginnen.

Lees meer »

Fietsengroothandel Minerva Cycling is failliet

De ondernemingsrechtbank in Ieper heeft de fietsengroothandel nv Minerva Cycling uit Ieper failliet verklaard. De firma bevindt zich in de Bargiestraat in Ieper.
The post Fietsengroothandel Minerva Cycling is failliet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Harvey Weinstein in hoger beroep tegen veroordeling in Los Angeles

Voormalig filmproducent Harvey Weinstein gaat in beroep tegen zijn veroordeling in Los Angeles. Zijn advocaten hebben volgens Amerikaanse media vrijdag beroep aangetekend tegen de uitspraak die de rechtbank in december 2022 deed. Weinstein werd schuldig bevonden aan drie gevallen van verkrachting of seksueel misbruik en veroordeeld tot zestien jaar cel.

Lees meer »

Man die dochtertjes Maud (8) en Ona (5) vermoordde moet ook naar rechter voor stalking: “Zelfs vanuit de gevangenis bleef hij zijn ex lastigvallen”

Na de moord op zijn dochtertjes Maud (8) en Ona (5) bleef Chris Vanhaverbeke (44) hun moeder lastigvallen. Eerst met brieven en later met nachtelijke telefoontjes. “Hij schakelde zelfs medegedetineerden in”, zegt advocaat Kristiaan Vandenbussche. Voor die stalking riskeert de Waardamse landbouwer twee jaar cel.

Lees meer »