Steven Spielberg komt in voorjaar van 2026 met nieuwe film

Steven Spielberg komt in het voorjaar van 2026 met zijn volgende grote film. De nog titelloze blockbuster moet vanaf 15 mei in de bioscopen draaien, heeft filmstudio Universal Pictures bekendgemaakt. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. VN-Veiligheidsraad steunt Amerikaanse wapenstilstandresolutie

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties steunt het door de Verenigde Staten gepresenteerde plan voor een onmiddellijk staakt-het-vuren en de vrijlating van gijzelaars in de Gazastrook. Veertien van de vijftien leden van de raad schaarden zich achter de Amerikaanse oproep aan Hamas en Israël. Rusland onthield zich van stemming. Lees hier de ontwikkelingen van maandag 10 juni terug.

Lees meer »

“We zijn echt in slaap gesust”: Kristien Verbelen (Vlaams Belang) mag naar de Kamer van Volksvertegenwoordigers

“Ik wil in Brussel een aantal West-Vlaamse thema’s op de politieke agenda zetten”, zegt Kristien Verbelen (42) die voor het Vlaams Belang in de federale Kamer van Volksvertegenwoordigers mag gaan zetelen.
The post “We zijn echt in slaap gesust”: Kristien Verbelen (Vlaams Belang) mag naar de Kamer van Volksvertegenwoordigers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diamant voor Christiana Crokaert en Guido Derbaix

Op 26 mei vierden Guido Derbaix en Christiana Crokaert hun 60ste huwelijksverjaardag. Het echtpaar heeft drie kinderen, zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Ze wonen allemaal breed verspreid in België en Duitsland. Guido en Christiana leerden elkaar kennen in Merksem op een trouwfeest van vrienden. Guido was restauranthouder in Limburg en ook leerkracht in de kokschool
The post Diamant voor

Lees meer »

Schepen Hedwig Kerckhove (66) stopt na indrukwekkende politieke loopbaan van drie decennia: “Ik val niet in een zwart gat”

Het duurde ettelijke maanden vooraleer Hedwig Kerckhove (66) in 1994 kon overtuigd worden om in de politiek te stappen, maar het kostte hem maar enkele dagen om er eind deze maand opnieuw een punt achter te zetten. Een hersenbloeding liet hem niet veel keuze. “Ik ben door het oog van de naald gekropen”, geeft hij toe. “Ik mag dat risico

Lees meer »

Jeroen Soete (Vooruit) verkozen in de Kamer: “Ook in Brussel een oog op Oostende”

Jeroen Soete ziet zijn inzet bij Vooruit bekroond met een zetel in het federaal parlement. Hij blijft wellicht geen fractieleider in de Oostendse gemeenteraad en zal daar vanaf oktober geen prominente rol meer spelen. “Ik wil als parlementslid over de partijgrenzen heen werken voor onze stad.”
The post Jeroen Soete (Vooruit) verkozen in de Kamer: “Ook in Brussel een

Lees meer »

Een vermogen van 1 miljard: waarom Bolle Jos de meest gezochte crimineel van België en Nederland is

Precies een jaar na de grote klopjacht in Turkije op ‘Bolle Jos’ Leijdekkers, start vandaag de langverwachte rechtszaak tegen de Nederlander. Maar de hoofdpersoon? Die slaagt er nog stééds in om uit handen van een complete politiemacht te blijven. Met een stapel valse paspoorten, privéjets, mogelijk plastische chirurgie én een duizelingwekkend vermogen van 1 miljard. Waarom is het zo moeilijk

Lees meer »