“Sixpack laten steken” kan ook in Vlaanderen, maar enkel onder strikte voorwaarden

Een sixpack dankzij een operatie: het kan in Turkije maar ook in Vlaanderen. Veel duurder is het niet, volgens plastische chirurgen van hier. Maar is het ook veilig? “Mensen die dromen van een perfect lichaam voor de rest van hun leven dankzij deze ingreep, zijn aan het verkeerde adres.”

 

Meer krantenkoppen in België

Nederland breidt experiment met verkoop gereguleerde wiet uit naar tien steden

Het experiment in grenssteden Breda en Tilburg, waarbij naast gedoogde wiet ook gereguleerde wiet mag worden verkocht, wordt uitgebreid naar acht andere Nederlandse steden of gemeenten. De komende drie maanden kunnen gebruikers er cannabis roken zonder de wet te overtreden, ook al is de herkomst niet legaal. Aan het eind van die drie maanden mag enkel gereguleerde wiet nog verkocht

Lees meer »

Zomerbar opent op dak van Fort Napoleon in Oostende: “Je kan hier zelfs een spelletje petanque spelen met zicht op zee”

Petanque, drinks, cocktails, bieren en een hippe foodkaart: dat is het concept van de nieuwe zomerbar met de toepasselijke naam ‘Roof!’. De zomerbar bevindt zich immers op het dak van het Fort Napoleon. Het zicht op de Oostendse skyline en de zee krijg je er gratis bij. “We plannen ook heel wat activiteiten”, zegt Quinten Goekint van Look i Like

Lees meer »

Izegem krijgt 2 vuilnisbakken met speciale gleuf voor pizzadozen

De stad Izegem wil een einde maken aan rondslingerende pizzadozen en plaatst daarom 2 vuilnisbakken met een speciale gleuf voor pizzadozen op de Grote Markt. "Pizzadozen zijn meestal te groot voor een gewone vuilnisbak. Daar willen we met deze pizzavuilnisbakken iets aan doen", zegt schepen van Openbaar domein Caroline Maertens (N-VA).

Lees meer »

Animatoren vertellen hoe het er echt aan toe gaat achter de schermen: “Sommigen hadden soms vier of vijf bedpartners per dag”

“Een dubbele bonus als je met een meisje jonger dan 16 jaar in bed dook.” Als we schrijver Dimitri Verhulst moeten geloven, tart de wereld van hotelanimatoren alle verbeelding. Maar wat speelt zich écht af in hotels? En welke regels zijn er? HLN vroeg (ex)-animatoren naar hun verhalen: “Om de twee dagen had elk van ons een ander meisje in

Lees meer »

Onze verwarming draait weer overuren

Door de ongewoon koude dagen van begin deze maand hebben we onze verwarming weer aangezet. Gas­netbeheerder Fluxys zag het verbruik de eerste twee weken van juni met meer dan 30 procent stijgen.

Lees meer »

“We hopen op een gelijkspel. De Belgen zijn onze broeders”: 15.000 West-Vlaamse Roemenen zijn klaar voor dé clash

België-Roemenië zal zaterdagavond elf miljoen landgenoten in de ban houden, maar in West-Vlaanderen zullen een goeie 15.000 Roemenen voor de tegenstander supporteren. Niet in het minst bij FC Transilvania in Roeselare, een amateurvoetbalploeg die alleen maar Roemenen tussen de lijnen brengt. “Hoeveel het mag worden? Doe maar 2-2. Veel doelpunten en spektakel, want wij willen onze Belgische broeders niet naar

Lees meer »