“Sixpack laten steken” kan ook in Vlaanderen, maar enkel onder strikte voorwaarden

Een sixpack dankzij een operatie: het kan in Turkije maar ook in Vlaanderen. Veel duurder is het niet, volgens plastische chirurgen van hier. Maar is het ook veilig? “Mensen die dromen van een perfect lichaam voor de rest van hun leven dankzij deze ingreep, zijn aan het verkeerde adres.”

 

Meer krantenkoppen in België

Met nieuwe single ‘Oeh la la la’ is CAMILLE klaar voor de zomer: “In de clip steek ik de draak met deze roddels over mij”

Een nieuwe single, videoclip én tournee. CAMILLE (23) is klaar om de zomer te veroveren. Op haar 23ste verjaardag verraste ze haar fans met haar eerste nieuwe muziek sinds vorig jaar. Hoewel haar roze wereldje anders doet vermoeden, bewijst ze met de zwoele zomersingle ‘Oeh la la la’ en de bijhorende videoclip dat ze volwassen is geworden. In de clip

Lees meer »

Weekendkaarten voor Garnaalkrokettenfestival in Oostende uitverkocht in… amper 7 minuten: “Dit is echt indrukwekkend”

Het mythische Garnaalkrokettenfestival in Oostende is volledig uitverkocht op zaterdag en zondag, amper 7 minuten nadat de tickets beschikbaar waren. Op 5, 6 en 7 oktober nemen er twaalf restaurants deel aan de wedstrijd om de beste garnaalkroket van Oostende te maken. Tickets voor maandag zijn nog beschikbaar. Een professionele jury en publieksjury kiezen uiteindelijk in de Wellington Hippodroom wie

Lees meer »

Politie haalt twintiger met nepwapen van de trein

Een zestal jongeren – grotendeels tieners – werden zaterdagochtend tijdens een tussenstop in Leuven van de trein gehaald door de politie toen ze uit Wallonië met de trein op weg waren naar Oostende. Dat gebeurde nadat een treinbegeleider had gemeld dat één van hen een wapen bij zich had.

Lees meer »

Politieke verrassing in Middelkerke: Dirk Gilliaert stapt over naar LDD en neemt dan toch deel aan de gemeenteraadsverkiezingen

Wat iedereen dacht, maar niemand wou zeggen: Dirk Gilliaert (CD&V) maakt de overstap naar LDD, de lijst van burgemeester Dedecker en doet dan toch mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.
The post Politieke verrassing in Middelkerke: Dirk Gilliaert stapt over naar LDD en neemt dan toch deel aan de gemeenteraadsverkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere sluit niet uit dat haar partij toch in federale regering stapt: “Ik vind dat we het moeten proberen”

Deelname aan een nieuwe federale regering kan voor Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere, maar ze voegt er meteen aan toe dat haar partij niet van koers gaat veranderen. Dat klinkt iets minder hard dan wat partijkopstuk Conner Rousseau vorige week liet optekenen: hij achtte de kans toen klein dat Vooruit in een nieuwe federale regering zou stappen, samen met N-VA, CD&V, MR

Lees meer »