“Poetin bereid tot staakt-het-vuren met Oekraïne met huidige frontlinies als grens”

De Russische president Vladimir Poetin is bereid tot een staakt-het-vuren met Oekraïne als de huidige frontlinies erkend worden als grenzen. Dat hebben vier anonieme Russische bronnen laten weten aan het persagentschap Reuters.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie voertuigen betrokken bij ongeval in Roeselare

Langs de Mandellaan in Roeselare gebeurde er dinsdagochtend omstreeks 9.30 uur een ongeval waarbij drie voertuigen betrokken waren. Een man geraakte daarbij lichtgewond.
The post Drie voertuigen betrokken bij ongeval in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dertigste editie van ‘Beelden in het witte dorp’ in Lissewege

Van 14 juni tot en met 15 september vindt de dertigste editie van de kunstenroute ‘Beelden in het Witte dorp’ in Lissewege plaats. Dagelijks, van zonsopgang tot zonsondergang kunnen kunstliefhebbers genieten van 135 beelden van 102 kunstenaars.
The post Dertigste editie van ‘Beelden in het witte dorp’ in Lissewege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verliezers likken wonden, winnaars stellen zich constructief op: partijvoorzitters analyseren resultaten in voorzittersdebat

De man waar het vanaf morgen allemaal om draait, is N-VA-voorzitter Bart De Wever. Op Vlaams niveau wordt hij informateur en ook federaal lijkt hij ‘incontournable’. In een laatste verkiezingsdebat met zijn collega-voorzitters waagt hij zich dan ook niet aan té straffe uitspraken. "Politiek is ideologie en wiskunde. En wiskunde, dat is voor morgen." Hij geeft wel aan dat hij

Lees meer »

Geen vrees voor een leegloop bij Cercle Brugge

BRUGGE Cercle Brugge is zich verder aan het versterken, zowel op als naast het terrein en dat willen ze blijven doen. Ook komend seizoen. Rekening houdend met zeker vier en mogelijks nog meer Europese wedstrijden in de maanden juli en augustus zal groen-zwart een kern moeten samenstellen met twee of drie extra spelers voor de fysieke spelstijl die het hanteert.<br

Lees meer »

Jeugdhuis Kontrabas vindt mogelijk tijdelijk onderdak… onder voetbaltribune: “Dringend nood aan nieuwe locatie”

Enigo Vandendriessche en Kacem Mommerency van Vooruit stellen voor om jeugdhuis Kontrabas in Ingelmunster, dat sinds eind maart zonder lokaal zit, tijdelijk onderdak te bieden in een lokaal onder de voetbaltribune. Het voorstel wordt op 18 juni besproken in de gemeenteraad.
The post Jeugdhuis Kontrabas vindt mogelijk tijdelijk onderdak… onder voetbaltribune: “Dringend nood aan nieuwe locatie” appeared first on

Lees meer »