Nicki Minaj laat boze fans bijna 3 uur wachten bij concert in Amsterdam: “We kunnen haar niet op podium dwingen”

Rapper Nicki Minaj (41) heeft Nederlandse fans donderdagavond lang laten wachten. Ze verscheen om 22.45 uur op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome, ruim tweeënhalf uur later dan de officiële aanvang van haar concert. Fans zijn woest, schrijven ze op sociale media. Kaartjeskopers kunnen een klacht indienen bij organisator Mojo, maar die wijst ook op de eigen verantwoordelijkheid en zegt gewaarschuwd te hebben. 

Meer krantenkoppen in België

Cathy Coudyser blij met monsterscore N-VA in Knokke-Heist

In Knokke-Heist valt de goede score van de N–VA op: 39,2 procent voor de Kamer, 38,6 procent voor het Vlaams Parlement. Dat is bijna dubbel zoveel als dichtste achtervolger Vlaams Belang. Nochtans stond uittredend Vlaams Parlementslid Cathy Coudyser slechts op de voorlaatste plaats van de lijst. Ze heeft voorlopig geen nationale ambities meer, maar de uitslag is wel een opsteker

Lees meer »

Adamo was present in Kursaal Oostende en zei: “Na maanden afwezigheid. Excuus voor de storing, voor de andere datum”

Concertevents mocht een heel goed gevulde zaal noteren voor het optreden van Adamo ’60 jaar carrière’ in Kursaal Oostende. Normaal was dat optreden voorzien voor zaterdagavond 2 december 2023 maar wegens ziekte van Adamo werd dit geannuleerd en verschoven naar zaterdagavond 15 juni.
The post Adamo was present in Kursaal Oostende en zei: “Na maanden afwezigheid. Excuus voor de

Lees meer »

Welke kansen krijgen (en grijpen) onze streekrijders in de Ypres Rally?

Nu de Ypres Rally niet langer een internationaal kampioenschap over de vloer krijgt, stijgen de kansen voor de Belgen en bijgevolg ook de West-Vlamingen om zich in de kijker te rijden. Heel wat streekrijders vertrekken met ambities voor klassewinst, terwijl er ook een resem kanshebbers voor de algemene top tien zijn.
The post Welke kansen krijgen (en grijpen) onze

Lees meer »

Sjoemelende advocaat-generaal uit Gits blijft geschorst

De hoge magistraat die begin maart geschorst werd nadat uitlekte dat hij als jurylid de vragen voor het magistratenexamen van januari had doorgespeeld aan minstens één kandidaat, blijft geschorst. Advocaat-generaal C.B. (58) zag zijn schorsing verlengd met drie maanden, met inhouding van 20 procent van zijn wedde.
The post Sjoemelende advocaat-generaal uit Gits blijft geschorst appeared first on KW.be.

Lees meer »