Leen duikt opnieuw op in ‘Familie’: Cathérine Kools keert na zes jaar terug naar tv-soap

Maandag keert een oude bekende terug in ‘Familie’. Nadat opperschurk Bert Van den Bossche al zijn rentree heeft gemaakt in de soapserie, doet nu ook Leen – gespeeld door Cathérine Kools – opnieuw haar intrede. 

Meer krantenkoppen in België

Duitsland zet zich schrap voor hooligans uit heel Europa, maar van harde kern is bij Rode Duivels geen sprake: hoe komt dat?

Duitsland is op zijn hoede voor de komst van voetbalhooligans uit heel Europa nu het EK bijna van start gaat. Voor Belgische ultra’s hoeven onze oosterburen echter niet te fel te vrezen. Hoewel het er in onze competitie soms gewelddadig aan toe gaat in en rond de stadions, hebben matchen van de Rode Duivels nooit last van hooliganisme. Hoe dat

Lees meer »

Een vermogen van 1 miljard: waarom Bolle Jos de meest gezochte crimineel van België en Nederland is

Precies een jaar na de grote klopjacht in Turkije op ‘Bolle Jos’ Leijdekkers, start vandaag de langverwachte rechtszaak tegen de Nederlander. Maar de hoofdpersoon? Die slaagt er nog stééds in om uit handen van een complete politiemacht te blijven. Met een stapel valse paspoorten, privéjets, mogelijk plastische chirurgie én een duizelingwekkend vermogen van 1 miljard. Waarom is het zo moeilijk

Lees meer »

Achter de schermen bij ‘Sneeuwwitje’ met Ianthe Tavernier: “Ik wil er een eigentijdse prinses van maken”

“Ik wil er absoluut m’n eigen prinses van maken, afkijken van vorige edities heb ik dus niet gedaan”: Ianthe Tavernier (35) weet duidelijk wat ze wil tijdens een open repetitie van ‘Sneeuwwitje’. Zij en de cast – waaronder Ruth Beeckmans en Karen Damen – oefenen momenteel volop voor de nieuwe versie van de Studio 100-musical, die eind juni in première

Lees meer »

Hazard scoort vrije trap in benefietmatch in Chelsea, minder geluk voor Usain Bolt die achillespees scheurt

Vijf jaar na z’n vertrek bij Chelsea is Eden Hazard (33) gisteren nog eens teruggekeerd naar Stamford Bridge. In Soccer Aid, een benefietwedstrijd voor UNICEF, charmeerde de ex-speler van Chelsea met een rake vrije trap als hoogtepunt. Al besefte ook Eden zelf dat er wel wat hulp van de doelman mee was gemoeid… Voor Usain Bolt (37), ploegmaat van Hazard,

Lees meer »

Federale politie doet inval in gemeentehuis tijdens schepencollege én bij politie: “Gsm’s van burgemeester en korpschef in beslag genomen”

Speurders van de federale gerechtelijke politie (FGP) zijn maandag in de voormiddag binnengevallen in het gemeentehuis van De Panne, tijdens het schepencollege. Tegelijk vielen ze ook binnen in het politiecommissariaat van zone Westkust. Ze namen daarbij de GSM, telefoon en computer mee van burgemeester Bram Degrieck (Het Plan-B). en korpschef Nicholas Paelinck. Waarom ze dat deden, weet de burgemeester nog

Lees meer »

Onze reporter keek de hele dag televisie: “In Noord-Korea of Syrië legt men tegenstanders tussen de boterham. Hier preparé en krabsla”

Zo toegankelijk als politici in Vlaanderen zijn, vind je ze allicht nergens te wereld. “We mochten het ochtendloopje zien, het ontbijt met tijgerpistolets, én hoe Bart De Wever van zijn kinderen de wind mee kreeg voor Vaderdag.” Onze reporter Nadine Van Der Linden keek tv en stelde vast dat er minder geheimen zijn dan ooit. “Tot de resultaten hier en

Lees meer »

Waarom de golf van Paul Gheysens nog niet voor meteen lijkt: “Als er een nieuwe aanvraag komt, start alles opnieuw van nul”

Wordt de golfdroom van Paul Gheysens in Knokke ooit werkelijkheid? De zakenman blijft alvast optimistisch en denkt van wel. Met een nieuwe, aangepaste omgevingsvergunning wil hij zijn droom alsnog realiseren. Al moet hij daarvoor wel opnieuw van nul beginnen. Een nieuwe aflevering in de soap die de Knokse golfoorlog is geboren.
The post Waarom de golf van Paul Gheysens

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Maxime Prévot (Les Engagés) aan paleis: “Staatshervorming geen prioriteit” – Theo Francken (N-VA): “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde voor de vorming van een Vlaamse regering. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters, met het oog op de vorming van een federale regering. Verwacht wordt dat hij morgenavond een informateur

Lees meer »

Vrouw krijgt geen straf omdat ze partner met bierflesje op het hoofd sloeg: “Hij bleef maar duwen en slaan”

Een ex-koppel uit Menen is door de rechter in Kortrijk veroordeeld voor wederzijdse slagen aan elkaar. Als reactie op onophoudelijk slaan en duwen van haar partner sloeg de 52-jarige vrouw met een bierflesje op zijn hoofd. “Wettige zelfverdediging”, vond haar advocaat.
The post Vrouw krijgt geen straf omdat ze partner met bierflesje op het hoofd sloeg: “Hij bleef maar

Lees meer »