Cathérine Kools keert na 6 jaar terug in ‘Familie’, maar is de comeback van korte duur?

Verrassing van jewelste voor de ‘Familie’-fans, want maandagavond wandelde Leen Van den Bossche plots het beeld in. Na zes jaar keert het personage terug uit Afrika, en dus hervat Cathérine Kools (42) haar rol. “Zowel Leen als ik hebben de voorbije jaren dingen gedaan waarvan we voelden dat ze moesten gebeuren”, vertelt de actrice over haar comeback en hoe haar leven er intusen uitziet. Haar personage loopt gevaar door een mogelijke aanslag. Zal de comeback van korte duur zijn? 

Meer krantenkoppen in België

Haven Oostende en VUB lanceren Masterclass Series in Stapelhuis Entrepot

Deze ‘Masterclass Series in Ostend on Future-proof Leadership & Strategy’, opgezet voor de VUB en Haven Oostende, is bedoeld voor professionals die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen om hun organisaties op een duurzame wijze toekomstbestendig te maken.
The post Haven Oostende en VUB lanceren Masterclass Series in Stapelhuis Entrepot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Federaal ligt alles open, koning start consultaties

Koning Filip is zijn consultatieronde met de partijvoorzitters gestart. N-VA-voorzitter Bart De Wever mocht maandagnamiddag de spits afbijten. Na hem komen Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez op de koffie.

Lees meer »

Federale politie doet inval in gemeentehuis tijdens schepencollege én bij politie: “Gsm’s van burgemeester en korpschef in beslag genomen”

Speurders van de federale gerechtelijke politie (FGP) zijn maandag in de voormiddag binnengevallen in het gemeentehuis van De Panne, tijdens het schepencollege. Tegelijk vielen ze ook binnen in het politiecommissariaat van zone Westkust. Ze namen daarbij de GSM, telefoon en computer mee van burgemeester Bram Degrieck (Het Plan-B). en korpschef Nicholas Paelinck. Waarom ze dat deden, weet de burgemeester nog

Lees meer »

LIVEBLOG DAUPHINÉ. Schade beperkt voor Wellens, exit Goossens en Huys – Kan Evenepoel gele trui verdedigen op steile slotklim?

Na de geneutraliseerde etappe van gisteren gaan de renners terug klimmen in het Critérium du Dauphiné. De finale zal hoogstwaarschijnlijk losbarsten op Le Collet d’Alevard. De slotklim is 11,2 kilometer lang en heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 8,1%. Kan Evenepoel zijn gele trui met bravoure verdedigen, of ondervindt hij teveel last van zijn valpartij? Volg het hier in de liveblog!

Lees meer »

Niemand keek de partijkopstukken langer in de ogen dan deze 7 Vlamingen, nu verklappen ze concreet op wie ze gaan stemmen

17 uur om precies te zijn, zo lang ging het HLN-lezerspanel in debat met zeven toppolitici. Zelden konden zeven Vlamingen de kopstukken zo diep in de ogen kijken en hen het vuur aan de schenen leggen. Ze stelden de vragen waar ook u en ik van wakker liggen: vragen over migratie, onderwijs, kinderopvang, belastinggeld en defensie. Maar welk bolletje gaan

Lees meer »

Nafi Thiam, mét goudblonde lokken, zit met hoofd al in Parijs: “Rust was één van beste beslissingen in m’n carrière”

Zou de gouden kleur van haar vlechten een voorbode zijn voor de kleur van haar EK-medaille straks? De kans is groot, maar Nafi Thiam (29) ligt niet wakker van die derde Europese titel. Na haar zware achillespeesblessure begint ze toch met wat onzekerheid aan haar eerste zevenkamp in bijna twee jaar. “Ik voel dat het toppunt van mijn carrière voorbij

Lees meer »