KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt

Naar jaarlijkse gewoonte schonk KKF&Co in Tielt de opbrengst van het voorbije werkjaar aan het kinderkankerfonds. Dit keer wist de vereniging, die zich al 11 jaar inzet voor het fonds, een mooie 6.500 euro in te zamelen voor het goede doel.

“We hebben een druk jaar achter de rug”, aldus bezieler Cindy Wielfaert. “Zo hadden we Wheels & Lights For Life en Bis-arts, terwijl we ook lekkers verkochten op Melkrock. Daarnaast mochten we ook enkele giften ontvangen, waaronder 500 euro van de slotshow van de Royalty Busters. En daar zijn we dankbaar voor. Ook het stadsbestuur zijn we dankbaar voor de steun, net als alle vrijwilligers die voor en achter de schermen meewerken aan de activiteiten van het KKF&Co. Nu al kijken we uit naar de volgende editie van Wheels & Lights For Life op 29 en 30 juni in de Europahal.”

The post KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Negen gewonden, onder wie twee kinderen, door wilde schietpartij nabij Amerikaanse stad Detroit

Negen mensen, onder wie twee kinderen, zijn zaterdag gewond geraakt toen een man om zich heen schoot in een park met fonteinen in Rochester Hills, nabij de Amerikaanse stad Detroit. De verdachte vluchtte naar een woning in de buurt, maar is daar dood aangetroffen. De manheeft zichzelf om het leven gebracht. Dat meldt de lokale nieuwszender ‘WXYZ Detroit’ op autoriteit

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Deerlijk: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Deerlijk trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Deerlijk.
The post Verkiezingsresultaten in Deerlijk: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Raoul Hedebouw (PVDA) op audiëntie bij koning – Theo Francken: “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog.

Lees meer »

Landbouwer na moord op dochtertjes Maud (8) en Ona (5) nu ook naar rechtbank voor stalking van hun mama: “Hij schakelde zelfs een medegedetineerde in”

Alsof de dubbele moord op z’n dochtertjes Maud (8) en Ona (5) nog niet erg genoeg was, heeft Chris Vanhaverbeke (44) nadien nog maandenlang hun moeder gestalkt vanuit de gevangenis. Het parket heeft de man hiervoor vandaag doorverwezen naar de correctionele rechtbank. In brieven gaf de landbouwer z’n ex-vrouw en haar vader de schuld voor het drama in Waardamme. En

Lees meer »

Wielertoerist Guy (67) werd door motor aangereden en in kanaal gekatapulteerd: “Ik hield me met één arm vast aan een kluit gras, de andere hing daar maar te zwabberen”

Een breuk in de onderarm die met spoed werd geopereerd en een barst in de enkel. Guy Coppens (67) uit Sint-Antonius (Zoersel) is terug thuis uit het ziekenhuis. Woensdag werd hij op het jaagpad in Massenhoven met zijn fiets in het kanaal gekatapulteerd door een motorrijder onder invloed. Zijn wielervrienden redden zijn leven. “Ik had het geen tien minuten langer

Lees meer »

Franse oud-president Hollande wil meedoen aan verkiezingen

De Franse oud-president Francois Hollande heeft voor een verrassing gezorgd door een politieke comeback aan te kondigen. De socialist wil zich in het departement Corrèze kandidaat stellen bij de parlementsverkiezingen. “Een uitzonderlijk besluit voor een uitzonderlijke situatie”, zei hij tegen journalisten in de gemeente Tulle.

Lees meer »

LIVE. Ontploffing Hoboken: dak volledig weggehaald door kraan – Nog minstens vier personen vermist

Bij een explosie op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) is vanochtend een dode gevallen. Twee verdiepingen zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar minstens vier vermisten onder

Lees meer »

Cybercriminelen verzinnen nepruzie tussen Gunther Levi en Gert Verhulst: “Ik snap niet waarom ze ons viseren”

De smeekbede van Gunther Levi (48) om z’n naam online niet te misbruiken heeft een averechts effect gehad. Waar eerst nog het ‘nieuws’ werd verspreid dat hij gearresteerd was, wordt nu ook Gert Verhulst betrokken bij een nepverhaal van steeds gewiekstere internetcriminelen. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de zanger en acteur wat er aan de hand is. “Nee, Gert heeft me

Lees meer »

Fietser (75) levenloos aangetroffen op drukke weg, alles wijst op zware aanrijding: “Nog erg onduidelijk”

Een fietser geboren in 1949 is donderdagochtend om het leven gekomen in Kortemark. Wat er precies gebeurde is nog erg onduidelijk. Zeker is dat de man zwaar aangereden werd maar hoe dat gebeurde wordt nog onderzocht. In elk geval ging het om een onbekend voertuig dat niet meer ter plaatse was. “Een deskundige moet meer duidelijkheid brengen”, meldt het parket

Lees meer »

Georges-Louis Bouchez (MR), de grote winnaar in Wallonië: “Ik begrijp niet dat Open Vld zo verbaasd is”

Volgens MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez, die zich zondagavond tot grote overwinnaar kroonde in Wallonië, kan ons land snel een federale regering hebben. In dit eerste interview met HLN zegt hij dat het in enkele weken beklonken kan zijn. Maar hoever wil hij meegaan in de onderhandelingen over een staatshervorming? “De kiezer heeft al voor de mooiste staatshervorming gezorgd.”

Lees meer »

Twintiger krijgt 54 maanden cel voor wekenlange mishandeling en verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis

Een 21-jarige Marokkaan heeft 54 maanden effectieve celstraf gekregen voor de wekenlange mishandeling en verkrachting van zijn celgenoot. Over hoe zijn sperma in het gezicht van het slachtoffer terechtkwam had Zohir K. een opmerkelijke theorie.
The post Twintiger krijgt 54 maanden cel voor wekenlange mishandeling en verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ostend Beach Festival nodigt buren uit voor rondleiding en buurtfeest

In aanloop naar het Ostend Beach Festival 2024 nodigen de organisatoren op donderdag 11 juli vanaf 14 uur alle omwonenden uit voor een exclusieve kennismaking met het festivalterrein onder het genot van een drankje. Bovendien krijgen de buurtbewoners gratis toegang tot het festival Summerlove, dat dezelfde dag om 16 uur van start gaat. Buurtbewoners worden persoonlijk per brief uitgenodigd.

Lees meer »