Justitiepaleis schudt zijn stellingen af

Het is een van de langstlopende Belgenmoppen: de renovatie van het Justitiepaleis in Brussel. Nadat een paar jaar geleden de stellingen werden hersteld, is nu een eerste gerestaureerde deel onthuld. “Dit gebouw is een monster.”

 

Meer krantenkoppen in België

Koekeloeren geeft startende dj’s podium

Het gemeentebestuur organiseert in samenwerking met de jeugdraad de tweede editie van het openluchtfestival Koekeloeren op woensdag 14 augustus op het Concertplein. De vorige editie in 2023 was een heus succes en vond plaats onder een stralende zon, wat zorgde voor echte summervibes.
The post Koekeloeren geeft startende dj’s podium appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moeder trekt zich op aan elke vooruitgang van Lukaz en Kyalo na zware crash in Namen: “Ook jongste zoon uit coma”

Twee dagen na de zware crash in Namen, waarbij een 41-jarige vader uit het Antwerpse en zijn 12-jarige zoon omkwamen, zijn de twee andere zwaargewonde jongens van het gezin allebei bij bewustzijn. De dokters haalden Lukaz (5) maandag uit zijn coma. “Hij klaagt over hoofdpijn en herinnert zich niets van het ongeval”, zegt zijn mama Fanny. De jongen weet nog

Lees meer »

Rusland stuurt gevechtsvliegtuigen voor Amerikaanse bommenwerpers boven Barentszzee

Rusland zegt zondag dat het gevechtsvliegtuigen heeft laten opstijgen om te verhinderen dat twee Amerikaanse strategische bommenwerpers de grens boven de Barentszzee zouden oversteken, in het noordpoolgebied. “Toen de Russische vliegtuigen naderden, corrigeerden de Amerikaanse strategische bommenwerpers hun traject, weg van de grens met Rusland”, zegt het Russische ministerie van Defensie.

Lees meer »

Vrachtwagenchauffeur overleden bij tragisch ongeval in Zeebrugge

Op een bedrijventerrein in Zeebrugge is vrijdagavond een 51-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het slachtoffer werd aangereden door een 68-jarige collega die hem zijn parkeerplaats wilde laten overnemen.
The post Vrachtwagenchauffeur overleden bij tragisch ongeval in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »