“Genoten van het uitzicht”: Van Aert kan nog lachen nadat hij bij nieuwe valpartij bebloede elleboog oploopt

Even schrikken voor Wout van Aert, die ten val kwam in de tweede etappe van de Ronde van Noorwegen. Onze landgenoot hield er een bebloede elleboog aan over, maar de schade valt mee. Achteraf kon er alweer een grapje vanaf. 

Meer krantenkoppen in België

De records van Parijs

Geen Olympische Spelen zonder records. Welke toptijden sneuvelen in het bad, op de piste en elders? Ontdek het in dit handige overzicht.

Lees meer »

“Ze was echt bang”: mishandelingsvideo van Charlotte Dujardin is al jaren oud, waarom werd nu pas aan alarmbel getrokken?

De ‘klokkenluider’ die de video maakte waarop drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) een paard fysiek mishandelt, deed dat “om de dressuursport te helpen”. Dat zegt de advocaat van de anonieme persoon. Het filmpje blijkt zelfs al een paar jaar oud, maar de maker bracht het alsnog naar buiten. “Omdat het niet goed zou voelen als Dujardin in Parijs weer

Lees meer »

Waarom stapt Joe Biden dan toch op? En kan Kamala Harris president worden?

Joe Biden stapt op als presidentskandidaat voor de Democraten. Na zijn flaters van de afgelopen weken die Trump zijn kans op winnen alleen maar vergrootten, trekt Biden zich dan toch terug. Vicepresident Kamala Harris lijkt klaar te staan om het stokje over te nemen. Wat betekent dit voor de presidentsverkiezingen? En maakt Kamala Harris een kans om Trump te verslaan?

Lees meer »