“Genoten van het uitzicht”: Van Aert kan nog lachen nadat hij bij nieuwe valpartij bebloede elleboog oploopt

Even schrikken voor Wout van Aert, die ten val kwam in de tweede etappe van de Ronde van Noorwegen. Onze landgenoot hield er een bebloede elleboog aan over, maar de schade valt mee. Achteraf kon er alweer een grapje vanaf. 

Meer krantenkoppen in België

“Netflix vroeg mij, maar ik heb gepast”: dit zijn de Rode Duivels-vrouwen en dit wist je nog niet over hen

We wensen niemand een stevige portie eenzaamheid toe, behalve… de dames in dit artikel. Want als de partners van onze Rode Duivels hun ventje nog een maand moeten missen, dan betekent dit dat we de finale spelen op het EK in Duitsland. In afwezigheid van Mishel Gerzig (mevrouw Courtois) missen onze Belgische spelersvrouwen misschien nog één mespuntje glamour, maar met

Lees meer »

IN BEELD – Christoff was te gast in Het Perron Ieper, en komt zaterdagavond 22 juni naar Concertgebouw Brugge

Recent waren we bij Christoff en we hoorden hem niet klagen over zijn aantal optredens. En inderdaad, de Oost-Vlaamse artiest komt zelfs ook vaak naar West-Vlaanderen, waar hij heel wat fans heeft. Recent was hij te gast in CC De Schakel in Waregem en enkele dagen later zelfs in Het Perron in Ieper in een organisatie van PMLE. Komende zaterdagavond

Lees meer »

UAntwerpen geeft pro-Palestijnse actievoerders tot morgenavond om bezetting te stoppen: “Ons gedoogbeleid houdt op” 

De Universiteit van Antwerpen geeft pro-Palestijnse actievoerders nog tot morgen 17u om het Agora-gebouw, dat ze al meer dan een maand bezetten, te verlaten. Dat meldt de universiteit aan VRT NWS. Doen de studenten dat niet, dan zal de universiteit, net zoals de UGent, juridische stappen nemen. "Ik krijg mails dat studenten zich niet langer veilig voelen. Daarnaast horen we

Lees meer »

Natalie Eggermont (PVDA) verovert historische zetel in Kamer: “Een Petra De Sutter-effect? Dat kan”

Het duurde op verkiezingszondag lang vooraleer ze victorie durfde te kraaien, maar het is de Kortrijkse Natalie Eggermont (35) toch gelukt. Ze heeft als eerste West-Vlaamse PVDA’er ooit een zitje bemachtigd in de Kamer van Volksvertegenwoordigers.
The post Natalie Eggermont (PVDA) verovert historische zetel in Kamer: “Een Petra De Sutter-effect? Dat kan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Child Focus meldt recordaantal meldingen van misbruikbeelden

Child Focus heeft vorig jaar een recordaantal meldingen van misbruikbeelden gekregen. Dat blijkt uit het jaarverslag van de organisatie. Die pleit dinsdag voor de dringende goedkeuring van een Europese verordening die ervoor moeten zorgen dat seksuele misbruikbeelden worden opgespoord en verwijderd van online platforms.

Lees meer »

Macht, verraad en draken: seizoen 2 van ‘House of the dragon’ start als eerste nieuwe klepper op HBO Max (en als laatste op Streamz)

In het 2e seizoen van de populaire tv-reeks ‘House of the dragon’ staan vanaf morgen 2 koninklijke familietakken elkaar naar het leven en draait alles om machtswellust, wraak, verraad en vuurspuwende fabelmonsters. Dit nieuwe seizoen wordt de laatste grote HBO-klepper op Streamz. De serie is de eerste grote reeks die ook op nieuwe aanbieder HBO Max te zien zal zijn.

Lees meer »

Dreamland verhuist en heropent op 29 juni in Roeselare

Dreamland neemt op zaterdag 29 juni zijn intrek in de Brugsesteenweg 353 in Roeselare, en dat wordt gevierd. Door de verhuizing is Dreamland er sinds maandag eventjes tussenuit.
The post Dreamland verhuist en heropent op 29 juni in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »