LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. Sporen van valpartij op elleboog bij Van Aert

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog of in onze livestream! 

Meer krantenkoppen in België

“Wat zij presteren is uitzonderlijk”: ‘Bad Boys 4′ maakt miljoenen winst, maar hoeveel krijgen regisseurs Adil en Bilall?

“Ze zijn nu al de best betaalde Vlaamse regisseurs ooit.” Filmkenners zijn het erover eens: het monstersucces van ‘Bad Boys: ride or die’ doet de kassa rinkelen bij onze Adil en Bilall. Amper één week na release draaide hun tweede Hollywoodprent al meer dan honderd miljoen euro omzet. Maar hoeveel krijgt het regisseursduo zélf om in de spaarpot te steken?

Lees meer »

Kaat (24) opent voor de vijfde keer haar Smoothiebar in Ingelmunster: “Met aangepaste drankkaart”

Tot en met zondag 15 september is iedereen tijdens het weekend voor het vijfde jaar op rij welkom in de zomerbar van Kaat Neerinck (24) in de Oostrozebekestraat 287a. Het aantal zitplaatsen werd opgetrokken en ook de menu- en drankkaart werd aangepast.
The post Kaat (24) opent voor de vijfde keer haar Smoothiebar in Ingelmunster: “Met aangepaste drankkaart” appeared

Lees meer »

Jong duo dat spoor van vernieling door Knokke trok tijdens ‘dronken avondje uit’ hoeft niet naar cel, maar krijgt wel gepeperde rekening

Met een glaasje te veel op beschadigden twee jongelui een hele resem wagens, waaronder een Porsche Panamera, in Knokke. De rechter stuurt hen niet naar de gevangenis, maar gaf hen wel een gepeperde rekening mee naar huis.
The post Jong duo dat spoor van vernieling door Knokke trok tijdens ‘dronken avondje uit’ hoeft niet naar cel, maar krijgt wel

Lees meer »

Parcours 59ste Ypres Rallyook dit jaar weer uitdagend en gevarieerd

Club Superstage kan de deelnemers van de Ypres Rally ook dit jaar weer een gevarieerd parcours met tal van nieuwigheden voorschotelen. De terugkeer van de shakedown in Boezinge op woensdagavond en de intrede van een Divisie 2-nevenwedstrijd op zaterdag maken het wedstrijdprogramma extra aantrekkelijk.
The post Parcours 59ste Ypres Rallyook dit jaar weer uitdagend en gevarieerd appeared first on

Lees meer »

Tot 5 jaar cel gevorderd voor straatrace op E40 waarbij passagier (23) sterft: “Crimineel en moorddadig rijgedrag. Waanzinnige snelheden tot 200 km/u”

Hij beschikte niet over een geldig rijbewijs en was onder invloed van cannabis. En toch kroop een toen 21-jarige Britse man eind 2022 achter het stuur van een rode BMW 340i terwijl de eveneens Britse Serdar Karakus (23) naast hem lag te slapen. Wanneer hij begint te racen tegen een Porsche op de E40, gaat de BMW talloze keren over

Lees meer »

Van ontspoorde jongeman tot gelouterde vader: Andrea Casiraghi, het oudste kind van Caroline van Monaco, is 40

Andrea Casiraghi is dit weekend veertig geworden. De oudste zoon van prinses Caroline van Monaco heeft heel wat watertjes doorzwommen na het trauma van zijn prille kindertijd: de tragische dood van zijn vader Stefano. Er werd zelfs over een drugsverslaving gefluisterd, schrijft ‘Story’. Maar bij de Colombiaanse Tatiana Santo Domingo (40), een van ’s werelds rijkste vrouwen, vond Andrea weer

Lees meer »

Skatecontest tijdens skateboarddag in Izegem

Elk jaar is er op 21 juni de Go Skateboarding Day, een internationaal evenement bedoeld om skateboarders dichter bij elkaar te brengen. Dit jaar valt 21 juni op een vrijdag en organiseert Jeugd Izegem opnieuw een Skatecontest op Izzepark waar skaters hun tricks kunnen demonstreren.
The post Skatecontest tijdens skateboarddag in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaamse steden en gemeenten vragen meer ondersteuning bij opvang Oekraïense vluchtelingen

Vlaamse lokale besturen willen meer ondersteuning om Oekraïense vluchtelingen op te vangen. Dat blijkt uit een onderzoek van Odisee-hogeschool. Oekraïners die door de oorlog hun land moesten ontvluchten, kunnen al even op een bijzondere bescherming rekenen. Dat tijdelijke statuut werd vandaag verlengd. Maar de steden en gemeenten waar die vluchtelingen vaak terechtkomen, vragen meer steun aan de Vlaamse of federale

Lees meer »

Twee op de vijf Belgen zijn digitaal kwetsbaar: “Het gaat nog steeds te snel”

Het gebruik van internet, online diensten en andere digitale hulpmiddelen is in 2023 opnieuw verder toegenomen, maar toch blijft 40 procent van de Belgische bevolking digitaal kwetsbaar. Daarmee zit ons land weer op het niveau van voor de coronacrisis. Die grote groep gebruikt nooit internet, of hun digitale kennis laat te wensen over. Dat blijkt vrijdag uit de nieuwe Barometer

Lees meer »