Dit weer ook zo beu? Weervrouw Jacotte Brokken legt uit waarom het maar blijft regenen

Na alweer een kletsnatte week stellen veel mensen zich de vraag hoe kan zijn dat het blijft regen. Waar blijft al dat water toch vandaan komen? Zijn we records aan het breken? Is er snel beterschap in zicht? Weervrouw Jacotte Brokken brengt de verlossende antwoorden 

Meer krantenkoppen in België

In de ban van de Bermudadriehoek: raakt Tedesco tegen Roemenië wél aan zijn geliefkoosde 6’en, en dus aan Mangala?

Plooit hij of plooit hij niet? Voetbalromantici en -analisten vinden de dubbele buffer Onana-Mangala bij de Rode Duivels van het goeie te veel, maar voor Domenico Tedesco horen ze bij de eerste namen op het blad. Samen met De Bruyne vormen ze zijn Bermudadriehoek, tot spijt van wie het benijdt. Of stuurt de bondscoach tóch bij tegen Roemenië? Achtergrond bij

Lees meer »

Geschminkte Gullit-imitator stopt na internationale ophef: “Het blijkt toch dat ik er mensen mee voor het hoofd stoot”

De Nederlandse fans zorgden zondag voor flink wat ambiance in Hamburg. Maar het was niet alleen de kleur oranje die de aandacht trok. Drie supporters die zich voordeden als oud-sterspeler Ruud Gullit kregen – vooral buiten Nederland – flinke kritiek vanwege hun zwartgeschminkte gezichten. Dat is volgens verschillende experten een racistische traditie. Reden voor een van de dubbelgangers om te

Lees meer »

Tiende editie Ostendaise gaat van start

Voor de tiende keer transformeert het Zeeheldenplein in Oostende tot het culinaire epicentrum van de Belgische kust met ‘Ostendaise – North Sea Food Fest’. Ook deze jubileumeditie staat in het teken van gastronomie recht uit de zee.
The post Tiende editie Ostendaise gaat van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sol Degrieck en Sigrid Rondelez: zij dromen al van de Spelen van 2032

Sol Degrieck behoort op haar veertiende al tot de beste surfsters ter wereld. Vanaf zaterdag 29 juni neemt ze deel aan de wereldbekermanche windsurfen op het Spaanse Gran Canaria. Een kwestie van veel talent en goesting, in combinatie met de ervaring en tips van voormalig professioneel windsurfster Sigrid Rondelez, haar coach én mama.
The post Sol Degrieck en Sigrid

Lees meer »

Gaslek in Berchem: 30 buurtbewoners tijdlang geëvacueerd

In de Coremansstraat in Berchem zijn 30 bewoners van een appartementsblok en enkele huizen in de buurt een tijdlang geëvacueerd. Door een breuk in de gasleiding op straat was er een grote gasophoping ontstaan in de kelder van een gebouw en de riolering. Uit voorzorg werd iedereen in de buurt geëvacueerd. De gasmaatschappij heeft alles hersteld, en de bewoners konden

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. EU-landen akkoord over 14de sanctiepakket voor Rusland – Droneaanvallen op Oekraïense energiecentrales

Moskou heeft 80 procent van de Russische grondtroepen aan de Finse grens verplaatst naar Oekraïne. Dat meldt de Finse publieke omroep ‘Yle’ op basis van een hooggeplaatste bron bij de inlichtingendiensten. De Russische president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un hebben daarnaast een “alomvattend strategisch partnerschap” getekend. Maar het is nog niet duidelijk op welke vlakken Rusland en

Lees meer »