‘Daling olieprijs is wellicht tijdelijk’

17:02 De olieprijs is vrijdag even naar het laagste peil in drie maanden gedaald. Maar sommige analisten zien de olieprijs binnenkort opveren. 

Meer krantenkoppen in België

Moeder van Pelé overleden

Anderhalf jaar na de dood van de Braziliaanse voetballegende Pelé is zijn moeder Celeste Arantes op 101-jarige leeftijd overleden. Dat hebben verschillende familieleden bekendgemaakt.

Lees meer »

Eindelijk ook kunstgras op de Poperingse sportzone

“A je nie gelukkig ziet me je gez, zie je nie gelukkig me je leven”, parafraseerde Paul Samyn namens voetbalclub KFC Poperinge nonkel Willy Persyn bij de inhuldiging van het nieuwe kunstgrasveld op de sportzone langs de Ouderdomseweg. “En de Poperingse voetbalclubs waren niet gelukkig met hun grasvelden. Gelukkig kwam hier nu verandering in”, aldus nog de gewezen sportjournalist bij

Lees meer »

Chaos op luchthaven van Manchester na elektriciteitspanne

Het vliegverkeer op de luchthaven van Manchester, op het vlak van aantal passagiers de derde van Groot-Brittannië, verloopt zondag sterk verstoord na een elektriciteitspanne. Het euvel is intussen verholpen, maar van terminal 1 en 2 vertrekken er geen vluchten, zo heeft de luchthaven laten weten.

Lees meer »

Israëlische premier Benjamin Netanyahu ontbindt oorlogskabinet

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zijn uit 6 leden bestaande oorlogskabinet ontbonden, dat hebben verschillende Israëlische media gemeld en werd bevestigd door een Israëlische functionaris. Vorige week nog stapte minister Benny Gantz op uit het kabinet. Het kabinet werd opgericht na de aanval van Hamas op Israël in oktober.

Lees meer »

“‘It’s Never Coming Home’ en ‘schandelijk’”: Engelse pers lacht met ‘ordinaire en onhandige’ nationale elf

Hoezo, Engeland een favoriet op winst op het EK voetbal? Tegen Servië werd er nog gewonnen na een alles behalve overtuigende prestatie, tegen Denemarken ging het niveau nog naar beneden en mocht ‘Albion’ blij zijn met een puntje. In de Engelse pers worden de verwachtingen al getemperd en wordt er graag gesneerd richting Southgates ‘Three Lions’, die vergeleken worden met

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Rusland dreigt met hardere eisen als voorwaarden voor vredesgesprekken worden afgewezen

Het Kremlin heeft de druk op Oekraïne verhoogd met de dreiging dat het op nog meer gebied aanspraak zal maken. Alle vredesinitiatieven van president Vladimir Poetin zijn ook met de toestand aan het front verbonden, klinkt het. En de eerste topbijeenkomst over vrede in Oekraïne roept ertoe op “alle partijen” in het conflict te betrekken om een einde te maken

Lees meer »