China omsingelt Taiwan om te testen of het in staat is “de macht te grijpen” op het eiland

China heeft vrijdag gezegd dat de huidige manoeuvres rond Taiwan bedoeld zijn om zijn militaire capaciteit te testen om “de macht te grijpen” op het autonome eiland. Dat hebben de staatsmedia gemeld. 

Meer krantenkoppen in België

“Het zal beter moet gaan voor Erik Van Looy, anders houdt het op”: kijkcijfers van Nederlandse ‘De pappenheimers’ storten in

Nederland lijkt al na drie afleveringen uitgekeken op hun versie van ‘De pappenheimers’: de derde aflevering kon op RTL4 nog 290.000 kijkers bekoren, ruim de helft minder dan bij de start. Angela de Jong, tv-criticus voor ‘Algemeen Dagblad’, velt een hard verdict: “‘De pappenheimers’ is niets opzienbarends, het zoveelste tv-quizje met Bekende Nederlanders.” Waar ligt dat volgens haar aan?

Lees meer »

Uitvaartcentrum Snoeck wil uitbreiden en heeft plannen voor nieuwe aula: “Met ruimte voor 400 mensen”

Uitvaartcentrum Snoeck in de Bellevuestraat in Izegem is klaar voor de toekomst. De vierde generatie deed al zijn intrede en men koestert uitbreidingsplannen. Er zou een nieuwe, ruimere aula komen die voldoet aan de meest recente eisen.
The post Uitvaartcentrum Snoeck wil uitbreiden en heeft plannen voor nieuwe aula: “Met ruimte voor 400 mensen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND. Het EK gaat bijna beginnen! Nagelsmann kiest voor verwachte elf, eerst nog grote openingsshow

Het is bijna zover! Gastland Duitsland en Schotland trappen om 21u in de Allianz Arena van München het EK voetbal op gang. Julian Nagelsmann heeft in zijn basiself geen verrassingen in petto voor de opener. Maar eerst staat er nog een openingsshow op het programma, waar onder meer Franz Beckenbauer geëerd wordt. Volg het allemaal in de liveblog hieronder!

Lees meer »

EXCLUSIEF. Bekende influencer is met 14.000 euro per uur best betaalde dj na Regi: zoveel verdienen Vlaamse dj’s

Wie draait letterlijk gouden plaatjes? Welke influencer/dj vangt 14.000 euro in een uurtje? En wie kroont zich tot zomerkoning met ruim 200 sets? Enkele heersers van de draaitafel gunnen ons een blik in hun tarieven. Van DJ Jordy tot DJ F.R.A.N.K. en van Viktor Verhulst tot Sven Ornelis. Van 500 tot 15.000 euro: plaatjes draaien loont. Dit zijn alle exacte

Lees meer »

Politie haalt twintiger met nepwapen van de trein

Een zestal jongeren – grotendeels tieners – werden zaterdagochtend tijdens een tussenstop in Leuven van de trein gehaald door de politie toen ze uit Wallonië met de trein op weg waren naar Oostende. Dat gebeurde nadat een treinbegeleider had gemeld dat één van hen een wapen bij zich had.

Lees meer »

Natuurpunt Ruidenberg zwaait Georges Pollentier uit

De sfeer was uitstekend tijdens het afscheidsfeest voor het 50-jarig voorzitterschap van Georges Pollentier bij Natuurpunt Ruidenberg. Het bestuur had zich volledig ingezet om dit jubileum in zaal Zuudhove onvergetelijk te maken.
The post Natuurpunt Ruidenberg zwaait Georges Pollentier uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Euro incasseert dubbele tik

06:12 De euro verliest sinds vrijdag tegenover de greenback ruim een dollarcent: bovenop een sterk Amerikaans jobrapport komt nu politieke onzekerheid in Frankrijk.

Lees meer »