Child Focus lanceert opmerkelijke campagne: “Thibaut Courtois en Nafi Thiam vermist”

De families van twee vermiste kinderen, hebben een symbolische naamsverandering aangevraagd. Liam Vanden Branden uit Mechelen en Juliette Goormans uit Namen zullen even Thibaut Courtois en Nafi Thiam heten. Child Focus hoopt zo meer aandacht te vestigen op langdurig vermiste kinderen.

 

Meer krantenkoppen in België

Bruggeling Tom Vandendriessche (VB) behaalt monsterscore met meer dan 303.000 voorkeursstemmen op de Europese lijst

Bruggeling Tom Vandendriessche (VB) behaalde 303.326 voorkeursstemmen bij de Europese verkiezingen. Hij moet inzake populariteit enkel voormalig premier Sophie Wilmès (MR) voor laten gaan. “Ik behaalde het meeste aantal voorkeursstemmen uit de geschiedenis van mijn partij”, glundert deze politicus.
The post Bruggeling Tom Vandendriessche (VB) behaalt monsterscore met meer dan 303.000 voorkeursstemmen op de Europese lijst appeared first on

Lees meer »

“Bart De Wever mag gerust premier worden”

Dit is “geen overwinning”, maar een “historisch moment”, zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez op de bijeenkomst van zijn partij in Brussel. De Franstalige liberalen dromen al hardop van een nieuwe ‘Zweedse’ coalitie.

Lees meer »

Verkiezingsuitslag heeft ook financiële gevolgen: bijna 2 miljoen euro minder overheidsinkomsten per jaar voor Open Vld

Open Vld verliest niet alleen procentpunten en zetels, maar houdt ook een financiële kater over aan de verkiezingsuitslag van gisteren. Jaarlijks zal de liberale partij nu bijna 2 miljoen euro minder overheidsinkomsten krijgen. Voor Ecolo is de opdoffer nog groter: 3,3 miljoen euro minder. Aan de andere kant van het spectrum krijgt de Franstalige partij Les Engagés er dan weer

Lees meer »

Ze ontsnapte vier keer aan de dood en was vermomd als Arabische vrouw: het verhaal van Noa Argamani (26) die bevrijd werd uit de klauwen van Hamas

Noa Argamani (26) heeft na haar bevrijding door de Israëlische special forces een eerste inkijk gegeven in de 246 dagen die ze als gijzelaar van Hamas moest doorbrengen. Vier keer ontsnapte de jonge vrouw ternauwernood aan de dood. Douchen mocht ze zelden. De Gazaanse familie die haar gevangen hield, beweerde desondanks dat ze zich gelukkig mocht prijzen.

Lees meer »

Eddy Vandendriessche en Dorianne Dewiest stappen uit Vlaams Belang Menen en gaan als onafhankelijke leden verder, onbegrip bij nieuw bestuur

Het rommelt binnen het Vlaams Belang Menen. Eddy Vandendriessche en Dorianne Dewiest hebben hun partijkaart retour gestuurd en gaan als onafhankelijke gemeenteraadsleden verder. “Is er een nieuw bestuur? Officieel hebben ze ons dat alvast nog niet laten weten”, klinkt het.
The post Eddy Vandendriessche en Dorianne Dewiest stappen uit Vlaams Belang Menen en gaan als onafhankelijke leden verder, onbegrip

Lees meer »

Rechtbank beveelt internering zwakbegaafd duo na brutale afranseling in het Oostendse daklozenmilieu

De Brugse strafrechtbank heeft de internering bevolen van twee zwakbegaafde Oostendenaars na een zware afranseling in het daklozenmilieu. Na geruchten over pedofilie werd het slachtoffer een klaplong en verschillende breuken geslagen en geschopt. Een van de beklaagden gebruikte daarbij een broeksriem.
The post Rechtbank beveelt internering zwakbegaafd duo na brutale afranseling in het Oostendse daklozenmilieu appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rust-Roest Brugge rijgt medailles aan elkaar op BK trampoline: “We behoren tot de Belgische top in de drie disciplines”

Het Belgisch kampioenschap Trampoline vond onlangs in Beveren plaats. De Koninklijke Turnkring Rust-Roest Brugge nam er met heel wat leden deel. In de drie disciplines: trampoline, synchroon en dubbele mini waren ze goed voor liefst zeven gouden, vijf zilveren en vier bronzen medailles.
The post Rust-Roest Brugge rijgt medailles aan elkaar op BK trampoline: “We behoren tot de Belgische

Lees meer »