Ben Affleck alweer gespot zonder trouwring ten midden van scheidingsgeruchten

Ben Affleck (51) is alweer zonder zijn trouwring gespot, toen hij arriveerde op de set van ‘The Accountant 2′. Er lopen al langer geruchten dat de acteur in scheiding ligt met zijn echtgenote, Jennifer Lopez. Die worden hierdoor alleen maar in de hand gewerkt. 

Meer krantenkoppen in België

“De vonk sloeg over op de begrafenis van onze papa”: schoonbroers Timothy Dupont en Laurenz Rex rijden zondag samen het BK op de weg

Wees niet verbaasd wanneer Timothy Dupont en Laurenz Rex zondag tijdens het BK wielrennen in Zottegem broederlijk naast elkaar fietsen. De twee zijn immers niet alleen ex-ploegmaats en boezemvrienden, maar ook schoonbroers. Rex is namelijk al twee jaar samen met Sascha, de zus van Timothy. Wij zochten hen op.
The post “De vonk sloeg over op de begrafenis van

Lees meer »

IN KAART West-Vlaanderen blijft minst diverse provincie: hoeveel mensen met migratieachtergrond wonen er in jouw gemeente?

Mensen met een migratieachtergrond settelen zich het minst in West-Vlaanderen, dat blijkt uit recente cijfers van Statbel, het Belgische statistiekbureau. Eén op zes inwoners van West-Vlaanderen heeft een buitenlandse herkomst. Daarmee zijn we de minst diverse provincie in Vlaanderen.
The post IN KAART West-Vlaanderen blijft minst diverse provincie: hoeveel mensen met migratieachtergrond wonen er in jouw gemeente? appeared first

Lees meer »

Nadat assisenjury haar vrijsprak voor doodslag op goede vriendin Caroline Kint, doet Lorine haar verhaal: “Politie noteerde niet wat ik zei”

Op 14 juni viel een enorme last van de schouders van Lorine De Witte (52). Ze werd dan wel veroordeeld voor schuldig verzuim, in de dood van Caroline Kint (65) had ze volgens de assisenjury geen aandeel. Ze blikt nog een keer terug op die fatale dag en het proces. “Heel dat proces heeft me getekend. Ik ben tien kilogram

Lees meer »

KIJK. Bewoners worden opgeschrikt wanneer Boeing 737 op amper 150 meter hoogte overvliegt: “Ik dacht dat hij tegen mijn huis ging vliegen”

Inwoners van Yukon, een stadje vlak bij Oklahoma City, schrikken op wanneer een Boeing 737 op amper 150 meter hoogte over hun huizen vliegt. Onverklaarbaar, want de luchthaven van Oklahoma City ligt zo’n 15 kilometer verder. Alarmbellen gingen af bij de luchtverkeersleiders omdat het vliegtuig opmerkelijk laag vloog. Bovenstaande video toont het moment waarop ze vrezen voor erger: “Gaat alles

Lees meer »

Arnaud De Lie heeft zich tot Belgisch kampioen wielrennen gekroond

Arnaud De Lie is Belgisch kampioen wielrennen geworden. Het was lang een duel tussen Victor Campenaerts en Quinten Hermans in Zottegem. In de laatste kilometers kon een deel van het peloton met onder anderen Wout Van Aert, Jordi Meeus en Jasper Philipsen nog bijbenen en kwam De Lie uiteindelijk als winnaar over de meet in een slotsprint. Lees er alles

Lees meer »

LIVE. Schutters openen het vuur op synagoge, kerken en politiekantoor in Dagestan: zeker zes agenten en priester gedood

Er zijn nagenoeg gelijktijdig twee aanvallen geweest op verschillende plaatsten in Dagestan, een autonome republiek van de Russische Federatie, gelegen aan de Kaspische Zee. Schutters openden het vuur op een synagoge, twee kerken en een politiekantoor. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn daarbij zes politieagenten en een priester gedood. Er zouden ook minstens twaalf agenten gewond geraakt zijn. Er

Lees meer »

Reglement ambulante handel goedgekeurd op gemeenteraad Harelbeke

Op de Harelbeekse gemeenteraad van 17 juni werd het reglement voor de ambulante handel door de voltallige gemeenteraad goedgekeurd. In 2023 werd een decreet gepubliceerd dat op 1 april 2024 inging. De belangrijkste wijzigingen zijn de vervanging van de leurkaart door de KBO-inschrijving en ook de termijnen van de standplaats werden gewijzigd.
The post Reglement ambulante handel goedgekeurd op

Lees meer »