Ben Affleck alweer gespot zonder trouwring te midden van geruchten rond breuk met Jennifer Lopez

Ben Affleck (51) is alweer zonder zijn trouwring gespot, toen hij arriveerde op de set van ‘The Accountant 2′. Er lopen al langer geruchten dat de acteur in scheiding ligt met zijn echtgenote, Jennifer Lopez. Die worden hierdoor alleen maar in de hand gewerkt. 

Meer krantenkoppen in België

Vuurwerk op jacht voor kust van Hydra veroorzaakt bosbrand

Griekenland wordt geteisterd door een reeks branden in het hele land. Volgens de brandweer zijn veel van die branden een gevolg van de roekeloosheid van mensen, die ondanks voortdurende waarschuwingen toch vuurtjes maken. Zaterdagavond waren het de passagiers van een jacht die vuurwerk afstaken voor de kust van het eiland Hydra, zoals Griekse media meldden.

Lees meer »

SCENARIO’S. Eén punt tegen Oekraïne altijd voldoende voor achtste finale, maar wanneer zijn we groepswinnaar?

Alles ligt terug open in de groep van de Rode Duivels op het EK voetbal. De Belgen wonnen met 2-0 van Roemenië, waardoor iedereen in de poule op drie punten staat. Het doelpuntensaldo wordt belangrijker dan ooit op de laatste speeldag van de groepsfase. Zeker met oog op de tegenstander in de achtste finale. Maar belangrijk: één punt volstaat altijd

Lees meer »

Procureur eist 30 maanden cel tegen medeverdachte Sven Pichal

Het parket van Antwerpen heeft maandag 30 maanden celstraf geëist tegen musicalacteur Reuben D.B., de chatvriend van Sven Pichal. Hij moest zich voor de correctionele rechtbank van Antwerpen verantwoorden voor bezit en de verspreiding van kinderpornografisch materiaal. Reuben D.B. is een medeverdachte van radiopresentator Sven Pichal, die later op de dag voor de raadkamer verschijnt.

Lees meer »