Amerikaanse toezichthouder wil miljoenenboete voor vervalste telefoonoproep met stem van Biden

De maker van een valse oproep met de stem van de Amerikaanse president Joe Biden tijdens de verkiezingscampagne hangt een miljoenenboete boven het hoofd. De Amerikaanse telecomtoezichthouder FCC wil een boete van zes miljoen dollar (ongeveer 5,5 miljoen euro) opleggen aan de politieke consultant achter de oproep, blijkt donderdag uit FCC-documenten. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw ontmoetingspleintje bij wzc Sint-Anna in Bulskamp is klaar

Het nieuwe ontmoetingspleintje bij het wzc Sint-Anna in Bulskamp is officieel ingehuldigd. Het pleintje kwam tot stand met de medewerking van het herstelfonds van de provincie West-Vlaanderen, dat zorgde voor de goedkeuring van de projectaanvraag en de medefinanciering. Het stadsbestuur van Veurne financierde gedeeltelijk het meubilair en het bewonersplatform van Bulskamp schonk de stapstammen.
The post Nieuw ontmoetingspleintje bij

Lees meer »

“Jullie gaan me toch niet tot in kleedhokje volgen?”: Emma Meesseman en Belgian Cats passen als eersten olympische outfit in BOIC-boetiek

De Belgian Cats mochten de spits afbijten: Emma Meesseman en co. bezochten vandaag de pas geopende olympische boetiek van het BOIC om de officiële kledij voor Parijs 2024 te kiezen en te passen. De ene Belgian Cat is al wat ijdeler dan de andere: “Maar iedereen voelt zich hier toch wat als een klein kind in een speelgoedwinkel”.

Lees meer »

Margaux Degandt en Deborah De Smaels zijn eerste nieuwe kandidaten bij Team Nieuw Bestuur

Margaux Degandt en Deborah De Smaels zullen in oktober kandidaat zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen voor Team Nieuw Bestuur in Langemark-Poelkapelle. Dat kondigt de gemeenschappelijke lijst van huidige coalitiepartijen N-VA, Vooruit en TOPE8920 aan.
The post Margaux Degandt en Deborah De Smaels zijn eerste nieuwe kandidaten bij Team Nieuw Bestuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

DISCUSSIE. Onderwijstopman pleit voor leerplicht vanaf 3 jaar: vind jij dat kinderen al jonger verplicht naar school moeten?

Vroeg naar school gaan speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen in de kleuterklas al de eerste rekenkundige vaardigheden leren, maar dat ook taalkennis en samenwerkingsvaardigheden zich daar ontwikkelen. Daarom pleit GO!-onderwijstopman Koen Pelleriaux ervoor om de leerplicht te verlagen naar 3 jaar.

Lees meer »

Luchthaven van Oostende krijgt op een na grootste zonnepanelenpark van ons land: “Goed voor elektriciteit voor de luchthaven en 10.000 gezinnen”

Met 60.000 zonnepanelen op een oppervlakte van wel 60 voetbalvelden, heeft de luchthaven van Oostende binnenkort het grootste zonnepanelenpark van West-Vlaanderen en het tweede grootste in ons land. Met een jaarlijkse productie van 37.000MWh per jaar kan de luchthaven volledig draaien op duurzame energie en daarnaast kunnen nog eens 10.000 gezinnen aangesloten worden.
The post Luchthaven van Oostende krijgt

Lees meer »

Ana en George openen Carrefour Express langs de Noordstraat in Roeselare

De gloednieuwe Carrefour Express langs de Noordstraat in Roeselare opent volgende week woensdag de deuren. Voor uitbaatster Ana Munteanu is het openen van een eigen winkel een droom die uitkomt. “Na een proefdag in Delhaize wist ik onmiddellijk dat ik binnen deze sector iets wilde doen”, zegt ze.
The post Ana en George openen Carrefour Express langs de Noordstraat

Lees meer »

Jos D’Haese en Peter Mertens (PVDA): “Jammer dat De Wever zo goed is, maar dat zal hij ook van ons zeggen”

De plaats van afspraak voor dit interview was voor PVDA’ers Peter Mertens, federaal lijsttrekker, en Jos D’Haese, eerste op de Vlaamse lijst, niet moeilijk te bepalen: restaurant De Rode 7 op het Sint-Jansplein in Antwerpen. Hier stelden ze in januari hun lijsten voor, hier vierden ze hun overwinning in Antwerpen. Met 22,9 procent van de stemmen zijn ze de tweede

Lees meer »