Verbranden van onkruid gaat mis: 300 leerlingen geëvacueerd

Driehonderd leerlingen van de school VIIO in Borgloon hebben donderdag rond 10 uur een tijdje het schoolgebouw verlaten door een brandmelding. Aan de gevel was isolatie in brand gevlogen tijdens het verbranden van onkruid. De evacuatie verliep vlot en snel.

 

Meer krantenkoppen in België

Comedian Jeroen Verdick moet noodgedwongen een pauze inlassen: “Ik kan mijn lichaam niet blijven negeren”

Comedian Jeroen Verdick, vooral bekend als de stem van het datingprogramma ‘Love Island’, moet noodgedwongen een pauze inlassen. “Zijn huidige mentale gezondheid laat het niet toe om een publiek te entertainen zoals gewoonlijk”, klinkt het bij zijn management ‘House of Entertainment’. Hij maakt deze zomer zijn agenda leeg en hoopt vanaf september weer op het podium te staan.

Lees meer »

Boer Ruben waagt na 10 jaar nóg eens kans in ‘Boer zkt vrouw’: “De manier waarop het eindigde…”

Voor het eerst neemt een boer voor de tweede keer deel aan ‘Boer zkt vrouw’. Exact tien jaar na zijn eerste deelname heeft melkveeboer Ruben Bauwens (34) uit Waarschoot Dina Tersago (45) opnieuw ingeschakeld om op zoek te gaan naar die ene ware liefde. Zijn eerste avontuur liep op een sisser af, nadat zijn dames vroegtijdig zijn boerderij verlieten. “Mijn

Lees meer »

Nederlandse regering krijgt drie nieuwe ministeries

De nieuwe Nederlandse regering onder kandidaat-premier Dick Schoof krijgt drie nieuwe ministeries. Dat blijkt woensdag uit de verdelingen van de ministersposten, die het bureau voor de communicatie rond de formatie heeft gedeeld. Er komt een ministerie van Asiel en Migratie (PVV), Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (BBB) en Klimaat en Groene Groei (VVD).

Lees meer »