Verbranden van onkruid gaat mis: 300 leerlingen geëvacueerd

Driehonderd leerlingen van de school VIIO in Borgloon hebben donderdag rond 10 uur een tijdje het schoolgebouw verlaten door een brandmelding. Aan de gevel was isolatie in brand gevlogen tijdens het verbranden van onkruid. De evacuatie verliep vlot en snel.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ervan overtuigd dat we beste ter wereld zijn”: indrukwekkend Spanje voetbalt Italië van de mat en werpt zich op als EK-favoriet

De Duitsers zullen morren, maar dít Spanje werpt zich op als favoriet voor de eindzege. Nico Williams en Lamine Yamal waren ongrijpbaar voor de machteloze Italianen. Uiteindelijk was het een eigen doelpunt van Calafiori dat de Spanjaarden drie verdiende punten bezorgde. De Spaanse pers is in de wolken van zo’n prestatie, en ook bondscoach De la Fuente is – ondanks

Lees meer »

Management vroeg Shakira om scherpe kritiek op haar ex Gerard Piqué in break-up songs te schrappen

Als het aan het management van Shakira (47) had gelegen, had de zangeres zich niet zo pittig uitgelaten over haar ex-man Gerard Piqué (37) in de break-up song ‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53.’ Dat zegt de zangeres in het Amerikaanse tijdschrift ‘Rolling Stone’. “Ik herinner me dat mijn manager me vroeg: ‘Wil je alsjeblieft de tekst veranderen?’”, aldus Shakira.

Lees meer »

Auto opengereten door oplegger, man (39) raakt zwaargewond

Bij Westouter gebeurde dinsdagmiddag een ernstig ongeval. De bestuurderszijde van een auto werd opengereten door een vrachtwagen. De 39-jarige autobestuurder raakte zwaar gewond.
The post Auto opengereten door oplegger, man (39) raakt zwaargewond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-Rodenbachdirecteur Rudi Ghequire prijkt op Rodenbachkruik tijdens ‘t Vat van Rodenbach

Enkele maanden geleden is algemeen directeur Rudi Ghequire ‘afgezwaaid’ van brouwerij Rodenbach. Rudi verdwijnt echter nog niet helemaal uit de brouwerij. Hij maakt nog een promotiereis voor Rodenbach in de VS en… zijn gezicht is te zien op de Batjeskruik. Vrijdagavond prijkt ie op de kruik bij ‘t Vat van Rodenbach.
The post Ex-Rodenbachdirecteur Rudi Ghequire prijkt op Rodenbachkruik

Lees meer »