Politie Brugge neemt zondag extra maatregelen voor voetbalwedstrijd Club-Cercle

In Brugge neemt de politie extra veiligheidsmaatregelen voor de voetbalwedstrijd Club-Cercle komende zondag. De inzet van deze wedstrijden is voor beide ploegen hoog: Club heeft genoeg aan een gelijkspel om landskampioen te worden. Cercle maakt vanaf een gelijkspel dan weer kans om nog Europees voetbal te spelen. 

Meer krantenkoppen in België

Alleenstaande mama Ruth Beeckmans scoort rol na rol: “Zonder m’n oppasnetwerk voor de kids, zou het niet lukken”

Nog tot en met 16 juni kan je afzakken naar de grote comebackshow van VTM politie-inspecteur Pieter Van In. Acteur Herbert Flack (74) kruipt na ettelijke jaren opnieuw in die rol, in het interactieve theaterstuk: ‘Aspe – de moord in de studio’. Hij wordt daarbij omringd door heel wat topacteurs, denk maar aan Nathalie Meskens (42) en Ruth Beeckmans (42).

Lees meer »

EXCLUSIEF. Zeven op de tien begrafenisondernemers plegen inbreuken op consumentenwetgeving

Zeven op de tien begrafenisondernemers houden zich niet aan de regels. Ze misleiden soms klanten, zo vermeldt de meerderheid van de begrafenisondernemers niet duidelijk hun prijzen. Ook van grote sommen cash geld is men niet altijd vies. Dat blijkt uit controles van de Economische Inspectie die HLN-consumentenexperte Safia Yachou onder de loep nam. De inspectie tilt hier zwaar aan, omdat

Lees meer »

Dertigste editie van ‘Beelden in het witte dorp’ in Lissewege

Van 14 juni tot en met 15 september vindt de dertigste editie van de kunstenroute ‘Beelden in het Witte dorp’ in Lissewege plaats. Dagelijks, van zonsopgang tot zonsondergang kunnen kunstliefhebbers genieten van 135 beelden van 102 kunstenaars.
The post Dertigste editie van ‘Beelden in het witte dorp’ in Lissewege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wij hebben een regering in lopende zaken: wat betekent dat?

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft gisteren het ontslag van zijn Vivaldi-regering aangeboden aan de koning, die dat ook heeft aanvaard. Ons land wordt nu geleid door een ontslagnemende regering of een regering ‘in lopende zaken’, tot we een nieuwe regering krijgen. Maar wat betekent dat precies? Wat kan/mag zo’n regering in lopende zaken nog doen?

Lees meer »

OPROEP. Studeren uw kinderen op een andere manier dan u dat vroeger deed?

Junimaand, blokperiode. Ouders proberen hun kinderen daar zo goed mogelijk in bij te staan. Maar tijden veranderen. Valt het u op dat er minder achter boeken wordt gestudeerd en meer met ‘filmpjes’ op de computer? Zat u altijd in de bibliotheek en blokken uw kinderen liever thuis, of net omgekeerd? Zaten studenten destijds voor televisie en zitten studenten van nu

Lees meer »