OPROEP. Bingewatch jij ‘Het eiland’?

Het eiland, de komische serie van scenarist Jan Eelen, werd voor het eerst uitgezonden in 2004. De persiflage op het kantoorleven kon toen op immens veel bijval rekenen.

 

Meer krantenkoppen in België

Loslopende herdershonden verscheuren jack russel Obi: “Ik hoorde mijn vriendin krijsen en Obi piepen”

Drie loslopende Turkse herdershonden van een schapenboer hebben in Vremde een jack russel doodgebeten en verscheurd. Het hondje lag thuis gewoon op het terras. “Mijn vriendin is in shock. Ze zal hulp nodig hebben om dit te verwerken”, zegt baasje Koen Mortelmans. Het is het tweede bijtincident met deze honden in een half jaar. Burgemeester Johan De Ryck (N-VA) van

Lees meer »

Italiaanse politie arresteert bende ervaren overvallers met plan voor miljoenenroof op Belgische bank

De Italiaanse politie heeft bij een bende ervaren bankovervallers uit Napels een plan ontdekt voor een “miljoenenroof” op een Belgische bank. Net als in de film ‘Ocean’s Eleven’, gaat de bende bijzonder goed voorbereid te werk. Ze observeren hun doelwitten lange tijd voordat ze toeslaan. Speciale en peperdure gezichtsmaskers voor de overval lagen al klaar.

Lees meer »

Vlaming die in Thailand in elkaar werd geslagen, overlijdt na drie maanden coma: “Dit heeft Jan niet verdiend”

Begin april werd Jan Valkenborg (64) uit Limburg tijdens zijn vakantie in de Thaise kustplaats Hua Hin in mekaar geslagen. Sindsdien lag hij in coma, eerst in een ziekenhuis in Bangkok, later in het Gasthuisberg in Leuven. Daar overleed hij maandag aan zijn zware verwondingen. “De laatste 48 uur ben ik voortdurend bij hem gebleven”, vertelt Danny Lemmens, de boezemvriend

Lees meer »

Elon Musk strijkt bonus op van 56 miljard dollar. Hoe kan dat, nu aandeel van Tesla daalt? Pascal Paepen legt uit

Elon Musk heeft van de aandeelhouders van Tesla een fiat gekregen voor een megabonus van 56 miljard dollar (zo’n 52 miljard euro). En dat terwijl de beurskoers daalt en de verkoop van de elektrische wagens stokt. Waarom krijgt Musk zo’n extreme bonus? Is dat wel te verantwoorden? En is er ook een impact op de kleine belegger? HLN-geldexpert Pascal Paepen

Lees meer »