Oekraïne beweert locatie van Poetins bunkers te kennen: “Hij verstopt zich zoals Dracula”

De Oekraïense militaire inlichtingendienst beweert de locatie van de geheime bunkers van Vladimir Poetin (71) te kennen. “Die informatie is bekend en wordt continu geüpdatet”, klinkt het. De Russische president heeft naar verluidt bunkers over het hele land laten bouwen waarin hij kan schuilen in het geval dat zijn leven wordt bedreigd. 

Meer krantenkoppen in België

Europa heeft gekozen: geen sprake van breed anti-Europees sentiment

Het Vlaamse verkiezingsresultaat voor het Europees Parlement weerspiegelt de tendensen voor het regionale en federale niveau langs Vlaamse kant. De groenen en liberalen gaan erop achteruit, in het centrum houden de christendemocraten en de socialisten goed stand, en de voorspelde golf van radicaal-rechtse partijen zet zich minder hard door dan voorspeld. De kans is groot dat commissievoorzitter Ursula Von der

Lees meer »

Belgische sopraan Jodie Devos (35) overleden

De Belgische sopraan Jodie Devos is zondag op 35-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat meldt haar agentschap, Intermezzo. De operazangeres had verschillende concerten moeten afgelasten door haar ziekte.

Lees meer »

Britse tv-dokter Michael Mosley stierf natuurlijke dood

De Britse tv-dokter Michael Mosley stierf een natuurlijke dood, dat heeft de lokale Griekse politie gemeld. Vorige week verdween de bekende Britse dokter bij een wandeling tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Symi. Gisteren werd zijn lichaam teruggevonden in een rotsachtig gebied, niet ver van de kust. Hij was 4 dagen vermist.

Lees meer »

“Uit het niets kreeg hij heel expliciete berichten”: vriendin van Rik Verheye kaart ongepast gedrag van vrouwen aan

Manon Fichefet (29), de vriendin van Rik Verheye (37), sprak in een interview met ‘Humo’ openhartig over hun relatie en de vrouwelijke aandacht die de acteur ontvangt. Ze wees daarbij ook op het vaak ongepaste gedrag van sommige vrouwen. “Ze doen alsof ze iets in zijn oor willen fluisteren, maar dan bijten ze in zijn oorlel”, vertelt ze.

Lees meer »