Oekraïne beweert locatie van Poetins bunkers te kennen: “Hij verstopt zich zoals Dracula”

De Oekraïense militaire inlichtingendienst beweert de locatie van de geheime bunkers van Vladimir Poetin (71) te kennen. “Die informatie is bekend en wordt continu geüpdatet”, klinkt het. De Russische president heeft naar verluidt bunkers over het hele land laten bouwen waarin hij kan schuilen in het geval dat zijn leven wordt bedreigd. 

Meer krantenkoppen in België

“Het moment dat mama haar verhaal vertelt, stop je te denken als een kind”: de beklijvende familiegeschiedenis van EK-revelatie Nico Williams

“Wat mijn ouders voor ons gedaan hebben… Ik zal hen dat nooit kunnen teruggeven.” Nico Williams. 21 jaar. Broer van Iñaki (30). Winger van Athletic Bilbao. Orkaan op links bij La Roja. Maar vooral: zoon van Maria en Felix – zij doorkruisten de woestijn, zagen er mensen rondom hen sterven, op zoek naar een beter leven. “Wanneer ik blij ben?

Lees meer »

Roemeens fandorp in Trax voor match tegen de Belgen: “We hopen dat de Rode Duivels zich wat inhouden”

Bijna 1 op de 20 inwoners van Roeselare is een Roemeen. Een gemeenschap die goed aaneen hangt en die ook samen voor hun nationale ploeg zal supporteren. Daarom huurden ze zaterdag Trax af voor een groot feest ter gelegenheid van de wedstrijd tegen de Belgen. Na de openingsspeeldag in Groep E, waar de Belgen verrassend verloren van Slovakije en Roemenië

Lees meer »

Twee West-Vlaamse procureurs blijven geschorst na examenfraude

De twee West-Vlaamse afdelingsprocureurs die in opspraak kwamen na examenfraude blijven minstens drie maanden langer geschorst. Dat deelt het parket West-Vlaanderen mee. “Deze verlenging doet geen uitspraak over de schuld of onschuld van de betrokkenen. Dit moet het verdere onderzoek uitwijzen”, klinkt het.

Lees meer »

Izegems kunststraatje ‘t Kouterke met graffiti krijgt vorm; Art’iz-leerlingen mogen zich uitleven

Tijdens het Batjesweekend werd ‘t Kouterke omgetoverd tot een kunststraatje. “Er vonden workshops plaats waardoor jongeren met graffiti aan de slag gingen, maar het werk is nog niet af”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA).
The post Izegems kunststraatje ‘t Kouterke met graffiti krijgt vorm; Art’iz-leerlingen mogen zich uitleven appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russische militairen voeren aanvallen in Oekraïne op – Kremlin dreigt met hardere eisen als voorwaarden voor vredesgesprekken worden afgewezen

Het Kremlin heeft de druk op Oekraïne verhoogd met de dreiging dat het op nog meer gebied aanspraak zal maken. Alle vredesinitiatieven van president Vladimir Poetin zijn ook met de toestand aan het front verbonden, klinkt het. En de eerste topbijeenkomst over vrede in Oekraïne roept ertoe op “alle partijen” in het conflict te betrekken om een einde te maken

Lees meer »

10 jaar na gelukstreffer legt fotograaf iconische handshake tussen Lukaku en De Bruyne opnieuw vast: “Voelde het deze keer wel aankomen” 

10 jaar na de iconische handshake tussen Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne op het WK in Brazilië, hebben de 2 Rode Duivels met dezelfde groet hun overwinning tegen Roemenië gevierd. Fotograaf Bruno Fahy legde de iconische foto vast in 2014, gisteren deed hij het opnieuw. "10 jaar geleden was het een gelukstreffer, nu voelde ik het wel aankomen", klinkt

Lees meer »

Nieuwe fietstunnel zal sportcentrum Laguna en Stadion De Taeye met elkaar verbinden

In het kader van de opwaardering van Stadion De Taeye en Lagunasportcentrum in Knokke-Heist tot een volwaardig integraal sportpark, zullen na het bouwverlof van 2024 de wegenis- en rioleringswerken opstarten voor de aanleg van een nieuwe fietstunnel en de omliggende wegenis. Deze werken zullen in vier fasen worden uitgevoerd. De voorbereidende nutswerken beginnen in juli en worden nog voor het

Lees meer »