Nieuwe jackpot van tot wel 40 miljoen lonkt: hoe landstitel en Champions League-vetpot het rijke Club nóg rijker kunnen maken

Money, money, money. Eerst nog stadsbuur Cercle in bedwang houden, maar wanneer dat lukt, lijkt Club Brugge een nieuwe monsterslag te slaan. Eentje met invloed op de transferpolitiek en de verhoudingen aan de top: hoe een onverwachte landstitel blauw-zwart naar een eenzame hoogte kan katapulteren. 

Meer krantenkoppen in België

Ryan Reynolds en Hugh Jackman samen in ‘Deadpool & Wolverine’: “Eindelijk vervanging voor sterren als Brad Pitt en Johnny Depp”

Vanaf vandaag kan je in de Belgische filmzalen gaan kijken naar ‘Deadpool & Wolverine’, de nieuwste Marvel-blockbuster met in de hoofdrollen Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Vooral die eerste past volgens regisseur Jan Verheyen in een lijstje van "zelfrelativerende, veilige, aantrekkelijke filmsterren die eindelijk de generatie van Brad Pitt, Johnny Depp en Tom Cruise vervangen".

Lees meer »

Duitse verdachten aangehouden in onderzoek naar terreuraanslag

De twee Duitsers die donderdagochtend gearresteerd werden in het kader van het onderzoek naar een terreuraanslag zijn aangehouden. In ons land pakten de speurders ook nog zeven mensen op, zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter in Antwerpen. Ze zouden allen aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP.

Lees meer »

FC Westouter mikt op eindronde in vierde provinciale

FC Westouter start aan het derde jaar van het driejarenplan om de eindronde te bereiken in vierde provinciale. In een nieuwe reeks en met een vernieuwde selectie hopen ze hun doelstelling te bereiken.
The post FC Westouter mikt op eindronde in vierde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mountainbiker Jens Schuermans breekt bot in hand tijdens BK in Beringen: morgen opereren om Olympische Spelen nog te halen

Afgelopen vrijdag heeft mountainbiker Jens Schuermans uit Maasmechelen een bot in zijn hand gebroken na een val tijdens het BK in Beringen. Het ongeluk gebeurde net nadat hij de titel van Belgisch kampioen in shorttrack veroverde. Onderweg naar het podium raakte een zak met reservekleren gekneld in zijn wiel waardoor Schuermans ten val kwam. Hij wordt morgen geopereerd om zijn

Lees meer »

Mag ‘opgeviste’ Jente Hauttekeete dan tóch niet deelnemen aan de Spelen? “Ik wacht op duidelijk antwoord”

Jente Hauttekeete kan mogelijk toch niet aan de Olympische Spelen in Parijs deelnemen. De meerkamper nam in principe na het forfait van de Canadese regerende wereldkampioen tienkamp Pierce LePage diens plaats in als eerste reserve. Maar omdat World Athletics zijn quotum van atleten al zou overschreden hebben, zou er voor Hauttekeete geen plaats meer zijn in de Franse hoofdstad.

Lees meer »

Geniet van stoofpotjes uit grootmoeders tijd bij Cocotte in Brugge

In de Langestraat 83 openen Annick Gies (56) en Willem Steyaert (53) half september de deuren van restaurant Cocotte. Op het menu: stoofpotjes zoals waterzooi, coq au vin of boeuf bourguignon. “Niet alleen de gerechten, maar ook het interieur, inclusief Leuvense stoof, doen terugdenken aan grootmoeders tijd”, zegt Willem.
The post Geniet van stoofpotjes uit grootmoeders tijd bij Cocotte

Lees meer »

LIVE OLYMPISCHE SPELEN. “Verrast door wegdek”: Van Aert, Evenepoel en Kopecky – die met corona uit Giro Donne kwam – blikken vooruit naar tijdrit

Parijs is helemaal klaar voor de dertigste editie van de Olympische Spelen. Morgen is de openingsceremonie, zaterdag komen de eerste Belgen in actie. Onder meer de tijdrit bij de mannen en vrouwen staat dan geprogrammeerd. Met Remco Evenepoel, Wout van Aert en Lotte Kopecky. Zij spraken in de namiddag met de pers.

Lees meer »