Man filmt stiekem onder rok van honderden vrouwen in station, maar moet niet naar de gevangenis: “Ik gruw van mezelf”

Een man die in het Sint-Pietersstation stiekem onder de rok van honderden vrouwen filmde, is donderdag door de Gentse rechtbank veroordeeld tot twee jaar cel. De man moet niet naar de gevangenis, maar moet wel werken aan zijn seksuele problematiek.

 

Meer krantenkoppen in België

JCI Kortrijk organiseert kortverhaalwedstrijd ‘Wit Blad’: “Hoe ziet Kortrijk eruit in 2050”

JCI Kortrijk heeft, met behulp van DURF2030, een ambitieus project op poten gezet dat de verbeelding van de Kortrijkzanen wil verkennen. Met een oproep voor kortverhalen, specifiek geschreven door mensen met een band met Kortrijk of deelgemeenten, willen ze een boek over Kortrijk in 2050 samenstellen dat de diverse visies en leeftijden van de gemeenschap weerspiegelt.
The post JCI

Lees meer »

Toneelleraar voor rechter na seksueel misbruik van leerlingen: “Hij filmde ook onder rokken van meisjes op muziek- en basisschool”

Het parket van Halle-Vilvoorde eist een straf met probatie-uitstel tegen een voormalige toneel- en muziekleraar uit Beersel voor het seksueel misbruik van verschillende jonge meisjes die les bij hem volgden. Bij een huiszoeking bleek de man ook een gigantische collectie foto’s en video’s van gruwelijk seksueel kindermisbruik te bezitten.

Lees meer »

“Wat zij presteren is uitzonderlijk”: ‘Bad Boys 4′ maakt miljoenen winst, maar hoeveel krijgen regisseurs Adil en Bilall?

“Ze zijn nu al de best betaalde Vlaamse regisseurs ooit.” Filmkenners zijn het erover eens: het monstersucces van ‘Bad Boys: ride or die’ doet de kassa rinkelen bij onze Adil en Bilall. Amper één week na release draaide hun tweede Hollywoodprent al meer dan honderd miljoen euro omzet. Maar hoeveel krijgt het regisseursduo zélf om in de spaarpot te steken?

Lees meer »

Outdoor EK-dorpen en pop-upbars kleuren Kortrijkse zomer: Barra Dentra toont EK, Spelen én Tour

Er valt weer heel wat te beleven tijdens de zomermaanden in Kortrijk. Met het EK voetbal wordt het Nelson Mandelaplein omgetoverd tot een heus outdoor EK-dorp. Wat verderop, op Howest Parking 4, vind je het kindvriendelijke Barra Dentra die de sportzomer op groot scherm vertoont en doorheen de stad ontdek je verschillende pop-upbars om te genieten van de warme zomerdagen

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Ichtegem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Ichtegem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Ichtegem.
The post Verkiezingsresultaten in Ichtegem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hamas “brainwashte” ex-gijzelaar Andrey Kozlov (27): “Hij dacht dat Israëlische soldaten hem kwamen vermoorden”

Hamas probeert Israëlische gijzelaars in de Gazastrook “te brainwashen” en “mentaal te breken”. Dat zegt de familie van de 27-jarige Andrey Kozlov, een gijzelaar die vorige week na acht maanden gevangenschap werd bevrijd. Volgens zijn familie werd Andrey al die tijd “onmenselijk” behandeld. “Op het heetste moment van de dag wikkelden de terroristen hem in dekens.”

Lees meer »

Paars-wit supportert voor Duivels en Denemarken: hoe het EK Anderlecht een mooi bedrag kan opleveren

Op Neerpede wordt de komende weken vurig gesupporterd voor de Rode Duivels en Denemarken. Met zes internationals is Anderlecht van alle eersteklassers het best vertegenwoordigd in Duitsland. Hoe verder beide landen geraken in het toernooi, hoe beter dat is voor de portefeuille van paars-wit. In het allerbeste geval levert de EK-deelname van Vertonghen en co Anderlecht zo’n 2 miljoen euro

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Raoul Hedebouw (PVDA) aangekomen bij koning – Theo Francken: “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog.

Lees meer »

Indiase premier Modi legt voor 3e keer eed af

De Indiase premier Narendra Modi heeft voor de 3e keer de eed afgelegd als premier van India. De hindoe-nationalistische BJP (Bharatiya Janata-partij) van Modi won de verkiezingen, maar haalde niet de absolute meerderheid die meerdere exitpolls hadden voorspeld. Het is nog maar de 2e keer dat een premier in India 3 termijnen aan de macht blijft.

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas “bereid positief te handelen” – Grote aanval vanuit Libanon op Israël aan de gang

In hun officiële reactie op het jongste plan voor een bestand in de Gazastrook, eisen de Palestijnse bewegingen Hamas en Islamitische Jihad een “totaal einde” aan de Israëlische agressie. De Palestijnse onderhandelingsdelegatie zegt ook bereid te zijn “positief te handelen om een overeenkomst te bereiken om deze oorlog tegen ons volk te beëindigen”. In Israël is er momenteel een grote

Lees meer »

“Netflix vroeg mij, maar ik heb gepast”: dit zijn de Rode Duivels-vrouwen en dit wist je nog niet over hen

We wensen niemand een stevige portie eenzaamheid toe, behalve… de dames in dit artikel. Want als de partners van onze Rode Duivels hun ventje nog een maand moeten missen, dan betekent dit dat we de finale spelen op het EK in Duitsland. In afwezigheid van Mishel Gerzig (mevrouw Courtois) missen onze Belgische spelersvrouwen misschien nog één mespuntje glamour, maar met

Lees meer »

Vrouw krijgt geen straf omdat ze partner met bierflesje op het hoofd sloeg: “Hij bleef maar duwen en slaan”

Een ex-koppel uit Menen is door de rechter in Kortrijk veroordeeld voor wederzijdse slagen aan elkaar. Als reactie op onophoudelijk slaan en duwen van haar partner sloeg de 52-jarige vrouw met een bierflesje op zijn hoofd. “Wettige zelfverdediging”, vond haar advocaat.
The post Vrouw krijgt geen straf omdat ze partner met bierflesje op het hoofd sloeg: “Hij bleef maar

Lees meer »

Route ‘Blauwe lus’ aangepast en uitgebreid

De mountainbike- en gravelbikeroute Blauwe lus Poperinge, die in 2022 opende met een traject van 35 kilometer, werd nu aangepast en uitgebreid met nog eens 2,7 kilometer. “Met dit aangepast tracé konden we de drukke Abeelseweg vermijden en nieuwe onverharde fietspaden creëren langs de Helleketel”, zegt schepen van Sport Klaas Verbeke (CD&V). Een belangrijk aspect
The post Route ‘Blauwe

Lees meer »