Iedereen wil naar dit waanzinnige Griekse zwembadpaleis. Een probleem: het bestaat niet

Vakantiegangers die hunkeren naar een unieke vakantiebestemming trappen massaal in foto’s die met artificiële intelligentie zijn gemaakt. Op sociale media zijn pagina’s actief die doelbewust valse foto’s verspreiden van Griekse locaties. Sunweb Group biedt reizen aan naar de locaties en distantieert zich expliciet van de misleidende foto’s. 

Meer krantenkoppen in België

Twintiger steekt stacaravan in Slijpe in brand ‘om schoonouders te helpen’: parket eist achttien maanden cel

Een 27-jarige man uit ’s Gravenbrakel riskeert voor de Brugse rechtbank achttien maanden cel, deels met uitstel, nadat hij de stacaravan van zijn schoonouders in brand stak in Slijpe. Het motief van Benjamin S. was opmerkelijk.
The post Twintiger steekt stacaravan in Slijpe in brand ‘om schoonouders te helpen’: parket eist achttien maanden cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaming die in Thailand in elkaar werd geslagen, overlijdt na drie maanden coma: “Dit heeft Jan niet verdiend”

Begin april werd Jan Valkenborg (64) uit Limburg tijdens zijn vakantie in de Thaise kustplaats Hua Hin in mekaar geslagen. Sindsdien lag hij in coma, eerst in een ziekenhuis in Bangkok, later in het Gasthuisberg in Leuven. Daar overleed hij maandag aan zijn zware verwondingen. “De laatste 48 uur ben ik voortdurend bij hem gebleven”, vertelt Danny Lemmens, de boezemvriend

Lees meer »

“Het is een openbaar geheim dat hij al jaren worstelt met drank en drugs”: is de ondergang van Justin Timberlake ingezet?

Het ziet er niet goed uit voor Justin Timberlake (43). Eerder deze week werd hij gearresteerd voor rijden onder invloed. Hij zou een indrukwekkende cocktail van alcohol en drugs in zijn bloed hebben gehad, een ongezond dieet voor een man die een wereldtournee tot een goed einde moet brengen. “Hij worstelt al jaren”, aldus insiders. “Zijn vrouw en kinderen zijn

Lees meer »

Rijhuis in Vlaanderen kost evenveel als vrijstaand huis in Wallonië

De huizenprijzen zijn in het eerste kwartaal vrij stabiel gebleven in België, appartementen werden wel nog eens 2 procent duurder op een jaar tijd. En de mediaanprijs van een vrijstaande woning in Wallonië (300.000 euro) ligt nu op hetzelfde niveau als de prijs van een twee- of driegevelwoning in Vlaanderen (299.000 euro). Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Belgische

Lees meer »

500 euro verschil tussen werken en niet werken en de hoogste pensioenen aftoppen. Dit is hoe de partijen in onderhandeling stappen voor federale regering

Samen met het slechte begrotingsrapport gaf Europa België woensdag een ‘miniregeerakkoord’ mee. Daarin staan vijf harde aanbevelingen: belastingen verschuiven, hogere tewerkstelling, vergrijzing aanpakken, minder uitgeven aan gezondheidszorg en weg van fossiele energie. Maar hoe denken de vijf gedoodverfde coalitiepartners – CD&V, N-VA, MR, Vooruit en Les Engagés – over deze dringende kwesties?

Lees meer »

Supporteren voor nationale ploeg kan op Moendial: “Win een ballonvlucht tijdens groepsmatchen van de Duivels”

De Rode Duivels spelen maandag om 18 uur tegen Slowakije hun eerste wedstrijd op het EK Voetbal in Duitsland. Dit betekent meteen ook de aftrap van het EK fandorp ‘Moendial’ in Moen. “Met voor en na de match een dj die voor een ‘Duivelse’ sfeer zal zorgen”, klinkt het bij de organisatie.
The post Supporteren voor nationale ploeg kan

Lees meer »

Ondernemers uit Ruiselede en Wingene die gevestigd zijn in straat waarvan binnenkort naam wijzigt krijgen een symbolische vergoeding

Het was een verzuchting die al eens opdook vanuit de Respect-oppositie in een van de vorige gemeenteraden en ook vanuit Unizo-hoek kwamen er opmerkingen over het thema. Nu is de knoop doorgehakt: zowel Ruiselede als Wingene zijn bereid een symbolische vergoeding te betalen voor ondernemers, die gevestigd zijn langs straten waarvan namen of nummers door de nakende fusie gewijzigd worden.

Lees meer »

“De ploeg met de beste straatvoetballers wint”: Jan Mulder voorspelt het EK en doet pleidooi voor Brandon Mechele

De EK-koorts heeft analist Jan Mulder (79) al helemaal te pakken sinds de openingsmatch. Maar wat zijn dé EK-voorspellingen van de Nederlander? Hij doet ze uit te doeken in de Q&A van Deviltime. “Frankrijk wint, België en Nederland plaats ik op hetzelfde niveau. Maar waarom is Brandon Mechele er niet bij? Hij is wel kampioen met Club Brugge hé!”

Lees meer »