‘‘Het eiland’ is nog steeds de maatstaf voor comedy in Vlaanderen’: acteurs en fans over de serie

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Baseballclub Piranhas bestaat 25 jaar: “Toekomst veiligstellen met goede jeugdwerking”

Baseballclub Piranhas bestaat een kwarteeuw en dat wordt het laatste weekend van juni uitvoerig gevierd. “We zijn een minder bekende sport. Het is wat duwen en trekken om ertussen te geraken. Maar we hebben nu drie teams in competitie, voor ons een grote stap vooruit.”
The post Baseballclub Piranhas bestaat 25 jaar: “Toekomst veiligstellen met goede jeugdwerking” appeared first

Lees meer »

Benjamin Vandorpe neemt met onmiddellijke ingang ontslag als gemeenteraadslid

Opmerkelijk nieuws uit de Kortrijkse gemeenteraad: (ex-) CD&V’er Benjamin Vandorpe heeft aan gemeenteraadsvoorzitter Helga Kints laten weten zich terug te trekken. Vandorpe was een van de uitgesproken criticasters van het samenwerkingsverband tussen Team Burgemeester en CD&V.
The post Benjamin Vandorpe neemt met onmiddellijke ingang ontslag als gemeenteraadslid appeared first on KW.be.

Lees meer »

De must-reads van het weekend

03:01 De botoxbusiness boomt als nooit tevoren. En almaar meer artsen pikken een graantje mee van de honger naar een rimpelloos gelaat, van spoedartsen tot pediaters. Kan dat wel?

Lees meer »

Animatoren verklappen hoe het er echt aan toegaat in hotels: “Ze heeft pas achteraf verteld dat ze maar 15 jaar was”

“Een dubbele bonus als je met een meisje jonger dan 16 jaar in bed dook.” Als we schrijver Dimitri Verhulst moeten geloven, tart de wereld van hotelanimatoren alle verbeelding. Maar wat speelt zich écht af in hotels? En welke regels zijn er? HLN vroeg (ex)-animatoren naar hun verhalen: “Om de twee dagen had elk van ons een ander meisje in

Lees meer »

Grootste mobiele zonne-installatie voor festivals strijkt neer in Kuurne

Dit weekend trapt Obscuur de festivalzomer af in Kuurne. Dat gebeurt niet alleen met internationaal toptalent op het podium, maar ook met lokaal opgewekte, groene stroom. Voordat de grootste mobiele zonne-installatie richting het Rock Werchter festival vertrekt, houdt deze eerst halt op Kuurnse bodem, bij de oude vlasroterij Sabbe, om de bar van het festival van stroom te voorzien.

Lees meer »