“FC Barcelona en Hansi Flick bereiken principeakkoord”, Xavi nu helemaal naar de uitgang

Hansi Flick (59) moet de nieuwe coach van FC Barcelona worden. Dat schrijft het Spaanse ‘AS’. Barça zou met de Duitser een principeakkoord van twee jaar hebben bereikt. Dat betekent ook dat het verhaal van Xavi – na heel wat plotwendingen – bij de Catalanen definitief over is. 

Meer krantenkoppen in België

Kinderen van slachtoffer Caroline getuigen: “Dat hun oma is doodgeslagen terwijl er mensen toekeken maar niet hielpen, krijg ik niet uitgelegd aan mijn kinderen”

“Ik heb ook mijn rugzak.” Het moet op dit proces zo wat de vaakst gehoorde uitspraak zijn. Uit de mond van de twee vrouwen in de beschuldigdenbank, om te beginnen. Uit de mond van vele getuigen, uit welk ‘kamp’ ze ook komen. En mocht de dode Caroline Kint nog kunnen spreken, ze zou gewis hetzelfde over zichzelf gezegd hebben. Zo

Lees meer »

Don Bosco-gemeenschap Buizingen beraadt zich over toekomst na verlies van erkenning als parochie: “Financieel wordt dit een uitdaging”

Nu de Don Bosco-gemeenschap in Buizingen na het verlies van de erkenning als parochie verder gaat als onafhankelijke geloofsgemeenschap, moet ze ook financieel op eigen benen zien te staan. "We verliezen een dotatie van 60.000 euro, maar de al bestaande vzw kan dit helpen opvangen", klinkt het. De gemeenschap hoopt ook via een erfpachtovereenkomst gebruik te kunnen blijven maken van

Lees meer »

Française riskeert zware straf voor dealen drugs: “U brengt de maatschappij ernstige schade toe”

“Dit zijn ernstige feiten.” Op de rechtbank van Ieper vorderde de openbare aanklager achttien maanden celstraf tegen een Franse vrouw die de grens overkwam om te dealen. De ondertussen vijf maanden zwangere vrouw zegt haar leven te hebben herpakt.
The post Française riskeert zware straf voor dealen drugs: “U brengt de maatschappij ernstige schade toe” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jury in Delaware verklaart Hunter Biden over volledige lijn schuldig

In de Amerikaanse staat Delaware heeft een jury Hunter Biden – de zoon van president Joe Biden – schuldig verklaard op alle drie de aanklachten. Volgens de jury heeft hij de wetten overtreden die moeten vermijden dat drugsgebruikers vuurwapens kunnen kopen en bezitten. Biden riskeert tot 25 jaar celstraf, al is het weinig waarschijnlijk dat hij ook echt naar de

Lees meer »

Stalker Miley Cyrus opgepakt met teddybeer

Een man is er niet in geslaagd het huis van Miley Cyrus (31) binnen te dringen. De Amerikaanse popzangeres kampt al enige tijd met een stalker die bekend is bij het gerecht. Dit keer werd hij onderschept toen hij een teddybeer wilde afgeven bij haar huis in Los Angeles.

Lees meer »

Toneelleraar voor rechter na seksueel misbruik van leerlingen: “Hij filmde ook onder rokken van meisjes op muziek- en basisschool”

Het parket van Halle-Vilvoorde eist een straf met probatie-uitstel tegen een voormalige toneel- en muziekleraar uit Beersel voor het seksueel misbruik van verschillende jonge meisjes die les bij hem volgden. Bij een huiszoeking bleek de man ook een gigantische collectie foto’s en video’s van gruwelijk seksueel kindermisbruik te bezitten.

Lees meer »

Schepen Hedwig Kerckhove (66) stopt na indrukwekkende politieke loopbaan van drie decennia: “Ik val niet in een zwart gat”

Het duurde ettelijke maanden vooraleer Hedwig Kerckhove (66) in 1994 kon overtuigd worden om in de politiek te stappen, maar het kostte hem maar enkele dagen om er eind deze maand opnieuw een punt achter te zetten. Een hersenbloeding liet hem niet veel keuze. “Ik ben door het oog van de naald gekropen”, geeft hij toe. “Ik mag dat risico

Lees meer »