Enkele maanden voordat Luca Brecel zijn wereldtitel aan haar opdroeg, was Laura (25) nog lid van drugsbende

Amper enkele maanden voordat Luca Brecel zijn wereldtitel snooker aan zijn nieuwe vriendin opdroeg, was zij nog lid van een georganiseerde drugsbende. Laura Vanoverberghe (25) streek met de verkoop van cocaïne meer dan 60.000 euro op.

 

Meer krantenkoppen in België

“Dit houden de spelers geen drie jaar vol”: waarom het huidige competitieformat een tikkende tijdbom is – of toch voor de topclubs

De internationale spelersvakbond sleept FIFA voor de rechter. Wegens: nooit meer een dag zonder voetbal. Dat argument is ook één van de drijfveren achter de competitiehervorming waarover de Pro League donderdag stemt. Vanaf volgend seizoen wordt de kalender zo opgeblazen dat het een kwestie van tijd is voor ze ontploft. Of zo denken de topclubs en -spelers er toch over.

Lees meer »

De junibraderie gaat van start. Nu nog het mooie weer

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni is er opnieuw de braderie in de Kortrijkse binnenstad. Het centrum is afgesloten voor alle verkeer. Op zaterdag en zondag is het winkelwandelgebied afgesloten vanaf 9 uur. Elke dag om 19 uur eindigt de braderie en is doorgaand verkeer opnieuw mogelijk.
The post De junibraderie gaat van start. Nu nog

Lees meer »

Thuisbatterijen vallen uit de gratie

12:51 De belangstelling voor thuisbatterijen keldert, blijkt uit cijfers van de netwerkbeheerder Fluvius. Ze zijn te duur om de investering bij de huidige elektriciteitsprijzen terug te verdienen en bovendi…

Lees meer »

Antwerps productiehuis Geronimo fuseert met Nederlands tv-bedrijf om internationale versies ‘Bestemming X’ te maken

Geronimo productions, het Antwerps productiehuis van onder meer ‘Helden van vuur’, ‘Onder vuur’ en ‘Bestemming X’ gaat fuseren met het Amsterdamse televisiebedrijf Villain Studios. Samen zullen ze programma’s maken voor internationale televisiezenders. Te beginnen met een Duitse versie van ‘Bestemming X’ voor Prosieben, de grootste commerciële zender van Duitsland.

Lees meer »

Brandweer Westhoek op bezoek tijdens de Keikopbraderie in Poperinge: “Activiteiten voor jong en oud”

Op zondag 23 juni is er weer Keikopbraderie in Poperinge, het moment om te genieten van de eerste koopjes en het startschot van de zomer. “Het belooft een namiddag te worden vol activiteiten en straatanimatie voor jong en oud. Brandweer Westhoek komt naar de Grote Markt met demonstraties en infostands”, vertelt Lennert Coutigny, deskundige Lokale Economie. Op de Paardenmarkt komt

Lees meer »

“Animatoren kregen dubbele bonus als ze met -16-jarigen naar bed gingen”: consternatie op sociale media na uitspraak van auteur Dimitri Verhulst in ‘De Afspraak’

Hij zat in ‘De Afspraak’ om zijn nieuwe boek voor te stellen, maar de passage van auteur Dimitri Verhulst maandagavond blijft om een heel andere reden nazinderen bij de kijkers van het duidingsprogramma. Hij vertelde er namelijk over zijn zomer als animator in een hotel, waar er bonussen werden uitgereikt aan zij die met vrouwelijke gasten naar bed gingen, “dubbele

Lees meer »

Oeps! Plots blote vrouwenbenen in beeld bij interview Ruben Van Gucht

Grappig moment deze ochtend bij ‘Radio 2 Weekwatchers’ op VRT 1: tijdens een live-interventie tussen Ruben Van Gucht (37) en Anja Daems (56) komen er blote vrouwenbenen op een bed in beeld. Van Gucht vertoeft momenteel in Keulen voor de verslaggeving van het EK voetbal en is duidelijk niet alleen op zijn hotelkamer.

Lees meer »