Bayern München zet vol in op Vincent Kompany, die gecharmeerd is door voorstel dat op tafel ligt

Intern is Bayern er zo goed als uit. Er zijn nog enkele zaken die met Vincent Kompany (38) moeten worden uitgeklaard. Er is nog geen sluitend akkoord met Burnley, maar Bayern München zet voorlopig wel vol in op onze landgenoot. De gekste trainersovergang van de zomer staat zomaar in de steigers. 

Meer krantenkoppen in België

Mannen steeds vaker uit de kleren in films en tv-series: “Maar beelden van piemels blijven schaars”

‘Máxima’. ‘Saltburn’. ‘Euphoria’. Het zijn maar een paar recente voorbeelden van films of tv-series waarin expliciet mannelijk naakt te zien is. Opvallend, want al decennialang zijn het blote vrouwenlichamen troef op het scherm. Vanwaar die verandering? En welke evolutie maken seksscènes in het algemeen door? Het ‘Algemeen Dagblad’ zocht het uit. “’Iets geiler’ is geen goede aanwijzing. Wel: wat wil

Lees meer »

Duitsland zet zich schrap voor hooligans uit heel Europa, maar van harde kern is bij Rode Duivels geen sprake: hoe komt dat?

Duitsland is op zijn hoede voor de komst van voetbalhooligans uit heel Europa nu het EK bijna van start gaat. Voor Belgische ultra’s hoeven onze oosterburen echter niet te fel te vrezen. Hoewel het er in onze competitie soms gewelddadig aan toe gaat in en rond de stadions, hebben matchen van de Rode Duivels nooit last van hooliganisme. Hoe dat

Lees meer »

Leider Islamitische Staat mogelijk gedood bij Amerikaanse luchtaanval

Een Amerikaanse luchtaanval heeft mogelijk het leven gekost aan de man die wordt gezien als de wereldwijde leider van terreurgroep Islamitische Staat (IS). Dat meldt NBC News zaterdag. Bronnen zeggen tegen de Amerikaanse nieuwszender dat Abdulqadir Mumin het doelwit was van een aanval die vorige maand plaatsvond in Somalië.

Lees meer »

N-VA houdt Vlaams Belang op afstand

In de Kamer is N-VA de grote winnaar. De partij groeit zelfs nog, ondanks de opmars van Vlaams Belang. De verliezers zijn de Vivaldi-partijen, met uitzondering van MR en Vooruit. In Vlaanderen zijn Open VLD en Groen het kind van de rekening, in Franstalig België PS en Ecolo.

Lees meer »

CAMILLE viert haar verjaardag met zomersingle ‘Oeh La La La’

Vandaag, woensdag 12 juni, is een speciale dag voor CAMILLE. De popsensatie viert namelijk haar 23ste verjaardag. Zelf stuurt ze ook een cadeau de wereld in, want haar nieuwe single ‘Oeh La La La’ is uit. ‘Oeh La La La’ is een échte zomersingle en zorgt meteen voor warme, latino vibes. CAMILLE schreef het nummer samen met de Nederlandse singer-songwriters

Lees meer »

Sint-Jozefschool in Ingelmunster moet zich opmaken voor uitdoofscenario en zal op termijn sluiten: “Vijfde- en zesdeklassers verhuizen al naar de Centrumschool”

De Sint-Jozefschool, de wijkschool die samen met de Centrumschool deel uitmaakt van De Wegwijzer, in de Oostrozebekestraat in Ingelmunster gaat op termijn de deuren dicht doen. De sluiting van de school zal nog meerdere jaren op zich laten wachten, maar ondertussen verhuist de oudste graadsklas (vijfde en zesde leerjaar) al naar de Centrumschool in de Schoolstraat.
The post Sint-Jozefschool

Lees meer »

Meisje van 7 rijdt met haar fiets tegen vrachtwagen in Esen

Een meisje van 7 raakte donderdagochtend gewond bij een verkeersongeval vlak bij de schoolpoort in Esen in Diksmuide. Het kind reed al fietsend een zebrapad over en botste daarbij op de achterzijde van een vrachtwagen die net gepasseerd was. Het meisje liep een flinke hoofdwonde op. "Ze was volledig in paniek, maar heeft erg veel geluk gehad", zegt een getuige.

Lees meer »