Bassist populaire 90’s band Train overleden op 58-jarige leeftijd na val in douche in Brussel

Charlie Colin, de voormalige bassist en medeoprichter van de Amerikaanse band Train, is op 58-jarige leeftijd overleden. De muzikant stierf na een val onder de douche in Brussel, zegt zijn moeder tegen entertainmentsite ‘TMZ’. Zijn lichaam werd pas enkele dagen later ontdekt. 

Meer krantenkoppen in België

Leven met een deadline: “De wereld waar ik van droom, is nog niet voor morgen”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »

Van Marino Keulen over Georges Gilkinet tot Jean-Marc Nollet: zij raakten niet verkozen en verdwijnen uit parlement

Voor sommige bekende politici zijn de verkiezingen uitgedraaid op een ware bijltjesdag. Zeker in de fracties van de verliezende partijen verdwijnen nogal wat bekende namen. Vooral bij de Franstalige groenen van Ecolo zijn enkele toppolitici niet verkozen geraakt. Ontdek hier welke ‘grote namen’ naast een zitje in een parlement grepen of niet meer terugkeren.

Lees meer »

Bart Kaëll heeft heimwee naar jaren 60 in nieuwe zomersingle: “Toen we nog samen zongen in plaats van te gsm’en”

De zomer wordt hij 64, maar Bart Kaëll is nog lang niet uitgezongen. Na het succesvolle ‘Wat is jouw geheim’, waar hij bijna de zomerhit van 2023 mee scoorde, komt hij nu met het makkelijk meezingbare ‘Sha la la’. “Ik heb enorm veel goesting in de zomer, met m’n liveband vol gepassioneerde muzikanten trek ik ook dit jaar Vlaanderen rond

Lees meer »

OPROEP. Welk cadeautje aan het einde van het schooljaar zal u als juf of meester altijd bewaren?

Aan het eind van het schooljaar is de cadeautjestijd weer aangebroken. Ongetwijfeld bent u de voorbije jaren bedolven onder ‘Beste Juf’-mokken, ‘Leukste Leerkracht’-zeepjes en ‘Bedankt voor het leuke schooljaar’-doosjes van Merci. Misschien waren het er zoveel dat u ze heeft doorgegeven. Of liggen er ‘Geweldige Meester’-hebbedingen stof te vergaren op zolder. Maar ongetwijfeld is er ook een eindeschooljaarcadeautje – misschien

Lees meer »