Auto knalt tegen geparkeerde wagen in ochtendspits, bestuurster (21) naar ziekenhuis

In Ieper gebeurde donderdagochtend een ongeval op een invalsweg. Dat veroorzaakte beperkte hinder tijdens de ochtendspits. Een vrouw van 21 werd overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Meer krantenkoppen in België

Anneleen Fransen van Boven de Wolken komt op lijst van Trots op Oostende: “Ik wil een troostbeleid uitwerken”

Anneleen Fransen, de oprichtster van Boven De Wolken, zal als onafhankelijk kandidaat de lijst van Trots op Oostende vervoegen. Ze wil hierdoor van Oostende de Troosthoofdstad van Vlaanderen maken. “We hebben afgelopen legislatuur in onze stad zoveel moois mogen verwezenlijken. Als eerste stad zijn we gestart met een sterrenregister, ondertussen hebben maar liefst 200 gemeenten er ook één. Het toont

Lees meer »

IN BEELD – Christoff was te gast in Het Perron Ieper, en komt zaterdagavond 22 juni naar Concertgebouw Brugge

Recent waren we bij Christoff en we hoorden hem niet klagen over zijn aantal optredens. En inderdaad, de Oost-Vlaamse artiest komt zelfs ook vaak naar West-Vlaanderen, waar hij heel wat fans heeft. Recent was hij te gast in CC De Schakel in Waregem en enkele dagen later zelfs in Het Perron in Ieper in een organisatie van PMLE. Komende zaterdagavond

Lees meer »

Wie wordt de ultieme voetbalkenner van Kuurne? Gemeente pakt uit met online pronostiekplatform voor EK voetbal

Het EK voetbal gaat vandaag, vrijdag 14 juni, van start in Duitsland en loopt tot 14 juli. De gemeente Kuurne heeft in samenwerking met Tifogame een gepersonaliseerd online pronostiekplatform opgezet om bij het Europees kampioenschap extra sfeer en gezelligheid te brengen bij de lokale handelaars.
The post Wie wordt de ultieme voetbalkenner van Kuurne? Gemeente pakt uit met online

Lees meer »

Geen doorstart voor winkels Scotch & Soda, zes West-Vlaamse vestigingen sluiten

Het is de Nederlandse winkels van kledingmerk Scotch & Soda niet gelukt een doorstart te maken, melden de curatoren van het failliete bedrijf. Volgens hen waren er wel gegadigden met serieuze interesse, maar zij haakten af omdat ze niet ook het merk Scotch & Soda konden kopen. De Belgische winkels moeten sowieso sluiten, ook de zes West-Vlaamse vestigingen.
The

Lees meer »

Stad Antwerpen laat iedereen mee beslissen over toekomst Astridplein

Vier verschillende ontwerpbureaus maakten elk een verschillend ontwerp voor de toekomstige heraanleg van het Koningin Astridplein in Antwerpen. De Stad wil haar meest centrale plein totaal transformeren en vraagt daarbij de mening van bezoekers en bewoners. Op de website van de Stad Antwerpen en op het Astridplein zelf kan je nog tot zondag de vier verschillende ontwerpen bekijken, je mening

Lees meer »

UAntwerpen geeft pro-Palestijnse actievoerders tot morgenavond om bezetting te stoppen: “Ons gedoogbeleid houdt op” 

De Universiteit van Antwerpen geeft pro-Palestijnse actievoerders nog tot morgen 17u om het Agora-gebouw, dat ze al meer dan een maand bezetten, te verlaten. Dat meldt de universiteit aan VRT NWS. Doen de studenten dat niet, dan zal de universiteit, net zoals de UGent, juridische stappen nemen. "Ik krijg mails dat studenten zich niet langer veilig voelen. Daarnaast horen we

Lees meer »

Franse verkiezingscampagne van start, stervoetballer Kylian Mbappé is duidelijk: “Extremisten dreigen de macht te grijpen, ga stemmen”

Vandaag begint in Frankrijk de officiële campagne voor de vervroegde verkiezingen eind deze maand. President Emmanuel Macron ontbond het parlement vorige week na de hoge score van radicaal-rechts bij de Europese verkiezingen. Stervoetballer Kylian Mbappé deelt de vrees van veel Fransen dat radicaal-rechts de macht zal grijpen en sprak zich zeer scherp uit. "Ik ben tegen extreme opvattingen en tegen

Lees meer »

Dit zijn de ‘harraga’s’: minderjarigen uit Marokko en Afghanistan worden gerekruteerd voor drugshandel en diefstal in België

Minderjarigen uit Marokko, Tunesië, Algerije en Afghanistan worden gerekruteerd om mee te draaien in Belgische criminele netwerken. Dat blijkt uit een onderzoek van de federale gerechtelijke politie, waarover The Guardian en De Standaard berichten. "De Afghaanse jongens zijn soms jonger dan 13 jaar", zegt An Berger van de federale politie. "Eens hier, worden ze uitgebuit."

Lees meer »