Anonieme campagne tegen Vlaams Belang trekt de aandacht: “Zeer gevaarlijke strategie”

“Geen gezeik, stem rijk.” Op sociale media circuleren al een hele week video’s van Ons Vlaanderen, een anonieme anti-campagne tegen Vlaams Belang. De opdrachtgever van de actie wenst te allen prijze anoniem te blijven, maar wat bereikt die hier nu juist mee? Reinout Van Zandycke, expert politieke communicatie, legt uit. “Dit zet de deur open voor zeer extreme toestanden.” 

Meer krantenkoppen in België

Matthieu Bonne verkoopt fiets waarmee hij wereldrecord verpulverde: “Het is tijd voor een nieuwe metgezel”

Er altijd van gedroomd om een legendarische fiets in je bezit te hebben? Dit is je kans. Ultrasporter Matthieu Bonne verkoopt de tweewieler waarmee hij in de Amerikaanse staat Arizona 3.619 kilometer in zeven dagen door zijn pedalen maalde. Goed voor een wereldrecord.
The post Matthieu Bonne verkoopt fiets waarmee hij wereldrecord verpulverde: “Het is tijd voor een nieuwe

Lees meer »

Hoop doet leven

Zo hebben we hem altijd gekend, de nijvere middenvelder van SV Waregem tussen 1968 en 1988. Marc Millecamps, zakelijk, boekhouder. Markie, intussen 73, blijkt nog steeds even nuchter want hij ziet de Rode Duivels wanneer gevraagd naar zijn verwachtingen voor het EK straks niet verder komen dan de achtste finales. Maar laat ons positief blijven!
The post Hoop doet

Lees meer »

Nieuwe inwoners ontdekken stad tijdens busrit door Roeselare

Zaterdagochtend werden de nieuwe inwoners ontvangen door het stadsbestuur. Bij een koffie en een stukje cake gaf burgemeester Kris Declercq (CD&V) hen kort uitleg over de werking van de stad.
The post Nieuwe inwoners ontdekken stad tijdens busrit door Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

K3 en ‘Wet Wet Wet’ eerste namen voor ‘Tien om te zien’

Nog iets meer dan maand voor de opnames van ‘Tien om te zien’ van start gaan, maar de eerste namen zijn wel al bekend. Zo zullen K3, Suzan & Freek, Metejoor, Willy Sommers & Wendy Van Wanten en Maksim & Hannah Mae op het podium in Westende staan. Net als Marti Pellow, de Schotse frontman van ‘Wet Wet Wet’.

Lees meer »

West-Vlaams onderonsje om Belgische tijdrittitel? Alec Segaert en Yves Lampaert volgende week topfavoriet op BK tijdrijden

In Binche wordt donderdag gestreden om de Belgische titel in het tijdrijden. Bij afwezigheid van Remco Evenepoel en Wout van Aert zijn met Yves Lampaert en Alec Segaert twee West-Vlamingen de topfavorieten. De gevestigde waarde tegen de jeugd. “Het is voor 99 procent zeker dat ze één en twee zullen worden”, dixit tweevoudig tijdritkampioen Stijn Devolder. Drievoudig kampioen Kristof Vandewalle

Lees meer »

HLN ONDERZOEK. Bedot door attest: huis gekocht ‘zonder asbest’, en toch meer dan 500 kg ‘vergif’. “Mijn geld is op en gezondheid kinderen is in gevaar”

Wie een huis koopt, let maar beter op het verplichte asbestattest. Want zelfs dat biedt geen garantie. Het overkwam Maja uit Herentals. Haar pas gekocht ‘asbestveilig’ huis bleek letterlijk vol giftige vezels te zitten. En ze is lang niet de enige die bedrogen werd. De onderzoekscel van HLN sprak met verschillende slachtoffers van valse attesten en zocht uit hoe je

Lees meer »

Met nieuwe single ‘Oeh la la la’ is CAMILLE klaar voor de zomer: “In de clip steek ik de draak met deze roddels over mij”

Een nieuwe single, videoclip én tournee. CAMILLE (23) is klaar om de zomer te veroveren. Op haar 23ste verjaardag verraste ze haar fans met haar eerste nieuwe muziek sinds vorig jaar. Hoewel haar roze wereldje anders doet vermoeden, bewijst ze met de zwoele zomersingle ‘Oeh la la la’ en de bijhorende videoclip dat ze volwassen is geworden. In de clip

Lees meer »

Biljartclub in rouw na overlijden van voorzitter Freddy Willockx (76): “Hij voelde zich gisterenavond niet zo goed”

Het nieuws dat socialistisch boegbeeld Freddy Willockx zaterdagochtend op 76-jarige leeftijd is overleden, kwam ook als een donderslag bij heldere hemel voor de leden van de Koninklijke Sint-Niklase Biljart Academie (KSNBA) in café ‘De Oude Zwaan’ in Belsele. Willockx was er voorzitter en steevast terug te vinden in zijn stamcafé. “Hij voelde zich gisterenavond niet zo goed, maar dit hadden

Lees meer »

Enorme rookwolk bij brand bij bedrijf in Ieper

In een bedrijf langs de Oostkaai in Ieper is donderdagavond brand uitgebroken. Een deel van het bedrijf, waaronder de kantoren, staan in lichterlaaie. De enorme rookwolk is van ver te zien. Of er slachtoffers zijn, is nog niet duidelijk.

Lees meer »