Vader Vaios over zijn zoon en Genk-sensatie Kos Karetsas: “Alle Griekse media hadden het over hem”

Na een méér dan geslaagd basisdebuut bij Racing Genk leeft de amper 16-jarige Kos Karetsas op een wolk. Tussen alle superlatieven door bewaakt vader Vaios de rust over zijn zoon. “Van Bommel riep dat ze hem niet aan de bal moesten laten. Dat is toch een geweldig compliment?” 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Oekraïne zegt voor het eerst Su-57-straaljager te hebben geraakt in Rusland: “Primeur in geschiedenis”

Na meer dan twee jaar oorlog met Rusland, heeft 59 procent van de Oekraïners nog vertrouwen in president Zelensky. Dat is wel het laagste peil sinds het begin van de invasie in februari 2022, en dat cijfer is al een hele tijd aan het dalen. Volgens het Kremlin is “Frankrijk bereid om rechtstreeks deel te nemen aan het conflict”. De

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Gilles De Bilde in Duitsland: “Tedesco zal geen risico’s nemen met Vertonghen, Witsel en Theate”

De Rode Duivels zijn sinds gisteren in Duitsland voor het EK, waar ze er op 17 juni aan beginnen tegen Slovakije. Vandaag trainen de Belgen een tweede keer op Duitse bodem. 1.600, veelal jonge, voetbalfans zorgden voor de sfeer. Axel Witsel, last aan de lies, hield het bij een loopoefening. Jan Vertonghen en Arthur Theate trainden apart. Volg op deze

Lees meer »

“Sport en beleving centraal”: Queen’s Club verhuist en groeit uit tot echt sportfestival

Op zaterdag 6 juli wordt Waregem Gaver Tennis Club langs de Zuiderlaan omgetoverd tot het Wimbledon van de Leiestreek. Maar er is meer. Queen’s Club ging vorig jaar van start als padeltornooi, nu pakt de organisatie uit met een veelzijdig sportfestival. “Zonder witte outfit geraak je niet binnen”, klinkt het.
The post “Sport en beleving centraal”: Queen’s Club verhuist

Lees meer »

President Macron ontbindt Franse parlement na dramatische uitslag in Europese verkiezingen

De Franse president Emmanuel Macron heeft de Assemblée nationale, het lagerhuis van het Franse parlement, ontbonden. Dat heeft hij zondagavond aangekondigd nadat de resultaten van de Europese verkiezingen werden bekendgemaakt. Op 30 juni moeten de Fransen opnieuw naar de stembus. De Franse extreemrechtse partij Rassemblement National (RN) is de grote winnaar van de Europese verkiezingen.

Lees meer »

Ruth blikt tevreden terug op lancering eigen kledinglijn: “Dit smaakt naar meer”

Uitgerekend op een moment dat talloze modemerken failliet gaan, lanceerde onderneemster Ruth Goethals in haar vier Miss Allure-boetieks de nieuwe Belgische kledinglijn Allures. Drie maanden later blikt ze tevreden terug. “De lancering verliep prachtig en onze kledinglijn verkoopt het beste van al onze merken”, glundert Goethals.
The post Ruth blikt tevreden terug op lancering eigen kledinglijn: “Dit smaakt naar

Lees meer »

Lies Pauwels, speelster bij Durf en Win, tijdens kampioenenhuldiging: “We streven ernaar om in de nationale reeks te spelen”

De kampioenenhuldiging in cc De Balluchon ging van start met een presentatie van sportieve beelden, gevolgd door een verwelkoming door de voorzitter Guido Wauters en een toespraak door de schepen van Sport, Jan Lievens.
The post Lies Pauwels, speelster bij Durf en Win, tijdens kampioenenhuldiging: “We streven ernaar om in de nationale reeks te spelen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

CD&V juicht niet, maar houdt wel stand: “Geen feestje, wel grote opluchting”

De Antwerpse CD&V-kandidaten en hun achterban hebben de verkiezingsuitslagen in Tour &Taxis in Brussel gelaten ondergaan. Geen gedeprimeerde stemming, maar ook geen gejuich. Daar was dan ook niet meteen reden toe. “We houden stand en we zijn niet van de mat gespeeld. Maar dit is ook geen uitslag om te gaan feesten, dat houden we voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.”

Lees meer »

Roglic wint Dauphiné met amper 8 seconden na spektakelrijke finale – Rodriguez pakt slotrit na beulwerk De Plus

Carlos Rodriguez heeft de laatste etappe van de Dauphiné op zijn naam geschreven. De renner van Ineos Grenadiers klopte Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) in de sprint. Die laatste leek nog even aanspraak te mogen maken op de eindwinst, maar uiteindelijk hield leider Roglic (Bora-Hansgrohe) nog enkele seconden over. Evenepoel werd achtste in de laatste rit.

Lees meer »