Politie kondigt onderzoek naar dood van ‘Friends’-acteur Matthew Perry aan

De politie van Los Angeles heeft aangekondigd de dood van acteur Matthew Perry strafrechtelijk te onderzoeken. Perry, die bekend werd als Chandler in de sitcom Friends, overleed in oktober aan “de acute effecten van ketamine”.

 

Meer krantenkoppen in België

Opvallend: PVV’er wordt na onderzoek van Nederlandse inlichtingendienst toch geen minister van Asiel en Migratie

Gidi Markuszower, een parlementslid van de radicaal-rechtse Nederlandse partij PVV van Geert Wilders, zal dan toch geen minister van Asiel en Migratie worden in de nieuwe Nederlandse regering. Na een veiligheidsonderzoek door de Nederlandse inlichtingendienst AIVD is zijn kandidatuur opnieuw ingetrokken. Dat meldt ‘RTL Nieuws’ en de informatie is door Wilders bevestigd op X.

Lees meer »

Cian Uijtdebroeks negende in eerste bergrit Ronde van Zwitserland: “Ik voel dat mijn lichaam iedere dag sterker wordt”

Torstein Traeen (28) heeft in de Ronde van Zwitersland zijn eerste profzege geboekt. De Noor van Bahrain-Victorious bleef nipt uit de greep van Adam Yates, die de leiderstrui overneemt van Alberto Bettiol. Cian Uijtdebroeks werd negende. “Helaas miste ik de explosiviteit op het moment dat Yates en later ook Skjelmose aangingen”, aldus Uijtdebroeks.

Lees meer »

Rellen in Buenos Aires tegen geplande hervormingen

In de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires is het woensdag tot rellen gekomen bij straatprotest tegen geplande hervormingen van de utraliberale president Javier Milei. De politie zette traangas in, waarna verschillende personen, demonstranten maar ook volksvertegenwoordigers, naar het ziekenhuis moesten voor verzorging.

Lees meer »

Kampioenenviering bij De Ermitagekaarters

In De Ermitage in de Weststraat in Ingelmunster zijn De Ermitagekaarters bijeengekomen voor een kaarting en teerlingbak, met huldiging van de kampioenen.
The post Kampioenenviering bij De Ermitagekaarters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kraks van Deerlijk op het gemeentehuis ontvangen

Het gemeentebestuur bracht hulde aan Jonathan Vandenbussche, die bij Krant van West-Vlaanderen tot Krak van Deerlijk werd gekozen. Hij is gepassioneerd door de Japanse krijgskunst iaido en heeft al verscheidene nationale en Europese titels op zak . “Kraks zijn allemaal mensen die fel gewaardeerd worden. Het is eigenlijk een titel voor het leven”, stelde burgemeester
The post Kraks van

Lees meer »

IJsland geeft toelating voor walvisvangst

IJsland heeft een vergunning voor walvisjacht verleend aan het enige bedrijf op het eiland dat zich daar nog mee bezighoudt. Hvalur hf zal tot het einde van het seizoen dit jaar mogen blijven jagen op walvissen, zo meldt de IJslandse minister van Visserij Bjarkey Olsen Gunnarsdottir dinsdag.

Lees meer »