Abortuspil blijft toegankelijk in de VS: ‘Ook in België kiezen steeds meer vrouwen voor deze methode’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

D-day in Frankrijk: Macron zal geschiedenis ingaan als de Franse David Cameron. De man die gokte en verloor

Een week geleden kwam het Rassemblement National van Marine Le Pen en Jordan Bardella als grote winnaar uit de eerste ronde van de Franse wetgevende verkiezingen. Zal dit vanavond, na de immer onvoorspelbare tweede ronde, opnieuw zo zijn? Want het land lijkt een keerpunt bereikt te hebben en één ding staat al vast: Macron zal de geschiedenis ingaan als de

Lees meer »

Lore Sabot (32) is Miss Exclusive Water

Enkele maanden geleden stelden we Lore Sabot (32) voor, die deelnam aan de finale van Miss Exclusive 2024. Ondertussen is deze finale achter de rug, en blikken we samen met Lore terug.
The post Lore Sabot (32) is Miss Exclusive Water appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extra kinderopvang op komst in Gistel

In het voormalige stadhuis van Gistel, bekend als ontmoetingscentrum Oud Stadhuis, komen minstens 24 opvangplaatsen voor kinderen tot en met 3 jaar. Het stadsbestuur schreef daarvoor een concessie uit. De verenigingen die er vandaag zijn gevestigd, verhuizen op hun beurt naar het vernieuwde cultuurcentrum Zomerloos.
The post Extra kinderopvang op komst in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diamant voor Dirk en Agnes uit Izegem

Dirk Werbrouck (84) en Agnes Dedeurwaerder (82) uit de Baronielaan werden in het stadhuis van Izegem ontvangen naar aanleiding van hun diamanten huwelijksjubileum.
The post Diamant voor Dirk en Agnes uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krijgen we nog zomerweer in juli na het onweer en de regen? “Ook na weekend kans op donder en bliksem”

Een wisselvallig weerbeeld domineert momenteel onze zomer. Af en toe breekt het mooie zomerweer erdoor met wat zon en warmte, maar al snel volgt er dan gedonder en gebliksem. Zo zorgde zwaar onweer dinsdag voor heel wat overlast met wind- en waterschade. Ook volgende week lijkt het weer prijs te zijn. Weeranalist Nicolas Roose duikt voor ons in de weerkaarten.

Lees meer »

Oppositie brengt te hoge boordstenen in Klijten-en Huttegemstraat opnieuw op gemeenteraad

Verschillende bewoners van de Klijtenstraat en de Huttegemstraat in Tielt hebben moeite om op hun oprit te raken sinds de heraanleg van de voetpaden twee jaar geleden. Nadat de oppositie in mei de kwestie al een eerste keer op de gemeenteraad bracht, kaartte raadslid Simon Germonprez (N-VA/Open VLD) de zaak nogmaals aan. Een snelle oplossing zit er volgens schepen Joris

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky tevreden met beloofde extra luchtafweer, maar meer gevechtsvliegtuigen nodig

De Amerikaanse president Joe Biden heeft Oekraïne bijkomende luchtafweersystemen beloofd. De Verenigde Staten, Duitsland, Nederland, Roemenië en Italië zullen de middelen de komende maanden leveren, zo heeft Biden aangekondigd tijdens een ceremonie om de 75ste verjaardag van de NAVO te vieren. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft intussen op de NAVO-top gemeld dat inmiddels 43 mensen zijn omgekomen bij de

Lees meer »