Na opdoffer van Marc Coucke bij Unifiedpost: welke opties heeft hij?

13:54 Met zijn openlijke machtsstrijd bij Unifiedpost bereikte Marc Coucke niet wat hij voor ogen had: een nieuwe wind doen waaien bij de specialist in digitale facturatie. Welke scenario’s tekenen zich af … 

Meer krantenkoppen in België

Sterkhouder Klaas Thiers verlaat Apolloon voor Filou Izegem

Bij handbalclub Apolloon Kortrijk, dat zich dit jaar pas op de voorlaatste speeldag van de play-downs kon verzekeren van een plekje in eerste nationale volgend seizoen, zien ze met Klaas Thiers (26) een sterkhouder vertrekken naar streekgenoot Filou Izegem.
The post Sterkhouder Klaas Thiers verlaat Apolloon voor Filou Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

3 cipiers gewond na aanval door gedetineerde in gevangenis Antwerpen, vakbonden dreigen met nationale stakingsactie

In de gevangenis van Antwerpen zijn gisteren 3 cipiers gewond geraakt toen ze werden aangevallen door een gedetineerde. Eén daarvan raakte zwaargewond aan het hoofd. Toen het personeel de man naar de strafcel wilde brengen, viel de gedetineerde hen aan met een metalen hoekprofiel dat hij mogelijk uit de muur had losgepeuterd. De vakbonden dreigen met een nationale stakingsactie.

Lees meer »

Rellen in Buenos Aires tegen geplande hervormingen

In Buenos Aires in Argentinië kwam het woensdag tot rellen bij straatprotest tegen geplande hervormingen van de utraliberale president Javier Milei. De politie zette traangas in, waarna verschillende personen, demonstranten maar ook volksvertegenwoordigers, naar het ziekenhuis moesten voor verzorging.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vandaag begint met het EK een drukke sportzomer. Leuk voor de liefhebber, maar voor familie van sportjournalisten is dat niet altijd makkelijk.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG EK ATLETIEK. Belgian Tornados snellen naar Europese titel op 4×400 meter – Zilver voor Vermeulen op 1.500 meter

En dat is vier! België heeft op de slotavond van het EK atletiek in Rome nog een vierde gouden medaille gepakt. De Belgian Tornados snelden naar de Europese titel op de 4×400 meter, bij de vrouwen pakten de Belgian Cheetahs op hetzelfde nummer brons. Komt daar later op de avond nog een knalprestatie bij? Volg het allemaal in onderstaande liveblog!

Lees meer »

Leider Islamitische Staat mogelijk gedood bij Amerikaanse luchtaanval

Een Amerikaanse luchtaanval heeft mogelijk het leven gekost aan de man die wordt gezien als de wereldwijde leider van terreurgroep Islamitische Staat (IS). Dat meldt NBC News zaterdag. Bronnen zeggen tegen de Amerikaanse nieuwszender dat Abdulqadir Mumin het doelwit was van een aanval die vorige maand plaatsvond in Somalië.

Lees meer »