Na 61 jaar droogte: helpt Charles De Ketelaere Atalanta eindelijk aan een prijs?

 

Voor het eerst in haar geschiedenis speelt Atalanta vanavond een Europese finale. Het team van een herboren Charles De Ketelaere wil een eerste trofee sinds 1963 thuisbrengen naar Bergamo, waar de verwevenheid tussen stad en club bijzonder is.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie nieuwe kandidaten bij CD&V Heuvelland

CD&V Heuvelland heeft drie kandidaten toegevoegd aan de lijst voor de verkiezingen in oktober: Frédéric Berville, Bart Vandenbussche en Dries Delaplace.
The post Drie nieuwe kandidaten bij CD&V Heuvelland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruth blikt tevreden terug op lancering eigen kledinglijn: “Dit smaakt naar meer”

Uitgerekend op een moment dat talloze modemerken failliet gaan, lanceerde onderneemster Ruth Goethals in haar vier Miss Allure-boetieks de nieuwe Belgische kledinglijn Allures. Drie maanden later blikt ze tevreden terug. “De lancering verliep prachtig en onze kledinglijn verkoopt het beste van al onze merken”, glundert Goethals.
The post Ruth blikt tevreden terug op lancering eigen kledinglijn: “Dit smaakt naar

Lees meer »

LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND. Het EK gaat bijna beginnen! Nagelsmann kiest voor verwachte elf, eerst nog grote openingsshow

Het is bijna zover! Gastland Duitsland en Schotland trappen om 21u in de Allianz Arena van München het EK voetbal op gang. Julian Nagelsmann heeft in zijn basiself geen verrassingen in petto voor de opener. Maar eerst staat er nog een openingsshow op het programma, waar onder meer Franz Beckenbauer geëerd wordt. Volg het allemaal in de liveblog hieronder!

Lees meer »

Beloningsmachine in De Sam

Met alle leerlingen van de school De Sam in de Nieuwstraat als getuigen werd de belonings-machine voorgesteld en officieel onthuld. Een plechtigheid omkaderd met muziek, dans, toespraken en korte interviews.
The post Beloningsmachine in De Sam appeared first on KW.be.

Lees meer »

“In haar ogen brengt ze orde in de chaos”: pyromane (40) die wagens van foutparkeerders in brand stak in Hoboken, riskeert vandaag 8 jaar cel

“De kleinste ergernis laat haar overgaan tot daden die mensenlevens kunnen kosten.” Een goede beurt maakte Sengül A. (40), de ‘pyromane van Hoboken’, tot dusver niet in de rechtbank. Meerdere wagens vielen door haar ten prooi aan de vlammen, in een poging om ‘een wereld die naar de vaantjes is te corrigeren’. Maar toen de rechter besloot dat hier nog

Lees meer »

Grote onrust na aankondiging 385 ontslagen bij koerierbedrijf FedEx: “Twintigtal werknemers spontaan in staking”

Bij koerierbedrijf FedEx op goederenluchthaven Brucargo is grote onrust ontstaan na de aankondiging van 385 ontslagen op een bijzondere ondernemingsraad. Een twintigtal werknemers zijn daarop spontaan in staking gegaan. “De reacties variëren van gelatenheid tot boosheid. Mogelijk volgen er nog meer acties”, zegt secretaris Kris Vanden Bossche van ACV Puls.

Lees meer »

Comedian Jeroen Verdick moet noodgedwongen een pauze inlassen: “Ik kan mijn lichaam niet blijven negeren”

Comedian Jeroen Verdick, vooral bekend als de stem van het datingprogramma ‘Love Island’, moet noodgedwongen een pauze inlassen. “Zijn huidige mentale gezondheid laat het niet toe om een publiek te entertainen zoals gewoonlijk”, klinkt het bij zijn management ‘House of Entertainment’. Hij maakt deze zomer zijn agenda leeg en hoopt vanaf september weer op het podium te staan.

Lees meer »

INTERVIEW. “Ik ben bezorgd om het oprukkend Vlaams Belang”: Hilde Crevits na haar tegenvallende resultaat

Hilde Crevits (CD&V) haalde dan wel de meeste voorkeurstemmen in West-Vlaanderen (77.533), het waren er wel 50.000 minder dan 5 jaar geleden. Er drukte dan ook méér op haar dan enkel de verkiezingen: doordat haar mama met kanker op intensieve zorgen was beland, bleef ze opvallend onzichtbaar tijdens de campagne. Maar nu praat ze wel: over haar mama, over het

Lees meer »

Dit zijn de Limburgse verkozenen voor het Vlaams Parlement

Er zijn zestien Limburgse verkozenen voor het Vlaamse Parlement. Op basis van voorlopige, onvolledige cijfers haalt Vlaams Belang liefst vijf zitjes in het Vlaams Parlement binnen, N-VA is goed voor vier Limburgse verkozenen. Dan volgen CD&V met drie verkozenen, PVDA met een zetel. Open VLD behoudt nog een zetel. Groen speelt haar zitje kwijt.

Lees meer »

Georges-Louis Bouchez over de verkiezingsuitslag en de volgende federale regering: “Wanneer rechts écht rechts is, dan is er geen extreemrechts meer”

De MR van Georges-Louis Bouchez (38) staat na haar verkiezingsoverwinning te popelen om rechts beleid te voeren, in alle regeringen. Wat betekent dat voor informateur Bart De Wever (N-VA) zijn plannen? “Het volk heeft de staat hervormd. Door in het noorden en het zuiden op dezelfde manier te stemmen”, aldus Bouchez.

Lees meer »

Onenigheid over conflicten in Oekraïne en Gaza kleurt laatste debat: “Jullie zijn de bondgenoten van Poetin”

Europa heeft “een cruciale fout gemaakt” door in te zetten op wapens en niet op vredesonderhandelingen in Oekraïne. Dat zei Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zaterdagavond in ‘Het Groot Debat’ op VRT. PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw pleitte er dan weer voor om uit de NAVO te stappen. Premier Alexander De Croo (Open VLD) noemde hen “de bondgenoten van de Russische president

Lees meer »