“Flagrant voorbeeld van domheid”: man (50) krijgt boete voor sprong op orka

Een Nieuw-Zeelandse man heeft een boete van zo’n 300 euro gekregen voor wat omschreven wordt als “een flagrant voorbeeld van domheid”: de 50-jarige sprong vanop een boot op een orka.

 

Meer krantenkoppen in België

Boer Ruben waagt na 10 jaar nóg eens kans in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik was serieus geschrokken door de manier waarop het eindigde”

Voor het eerst neemt een boer voor de tweede keer deel aan ‘Boer zkt vrouw’. Exact tien jaar na zijn eerste deelname heeft melkveeboer Ruben Bauwens (34) uit Waarschoot Dina Tersago (45) opnieuw ingeschakeld om op zoek te gaan naar die ene ware liefde. Zijn eerste avontuur liep op een sisser af, nadat zijn dames vroegtijdig zijn boerderij verlieten. “Mijn

Lees meer »

Jongen (16) overleden bij tragisch ongeval in Ichtegem: slachtoffer valt met fiets en wordt aangereden door auto

Bij een tragisch verkeersongeval in de Veldstraat in Ichtegem is vrijdagavond een 16-jarige jongen om het leven gekomen. Hij was op de baan met de fiets, toen hij ten val kwam. Daarop werd hij aangereden door een automobilist die uit de tegenovergestelde richting kwam.
The post Jongen (16) overleden bij tragisch ongeval in Ichtegem: slachtoffer valt met fiets en

Lees meer »

Deed grote tafel voor 12 Nederlandse toeristen terras op Mallorca in elkaar storten?

De instorting van een rooftopbar op vakantie-eiland Mallorca, waarbij vier doden vielen en verschillende mensen gewond raakten, krijgt mogelijk een juridisch staartje. De Nederlandse slachtoffers – tien Nederlanders raakten gewond – nemen een advocaat in de arm die de kansen van een claim gaat onderzoeken. Nog opvallend: mogelijk zakte de boel die noodlottige avond in elkaar nadat een grotere tafel

Lees meer »

Oranje wint ruim van IJsland, maar ziet ook Frenkie de Jong afhaken voor EK: “Barça neemt risico met hem, wij zitten met de gebakken peren”

Met vertrouwen naar Duitsland. Nederland hield een geslaagde generale repetitie tegen IJsland. Het werd, net als tegen Canada, een klinkende 4-0-overwinning. Oranje lijkt klaar voor het EK, maar het kreeg tegelijk een serieuze klap te verwerken. Sterspeler Frenkie de Jong raakt immers niet tijdig hersteld van zijn enkelblessure en moet het EK laten schieten.

Lees meer »

Jean-Marie Dedecker stemt in Middelkerke: “Ik voorspel een gitzwarte zondag”

Onafhankelijk Kamerlid Jean-Marie Dedecker vreest een gitzwarte zondag. Dat zegt de lijsttrekker van de federale N-VA-lijst zondag nadat hij zelf zijn stem had uitgebracht. “Ik hoop dat wij met N-VA stand houden, maar eerlijk gezegd denk ik dat het moeilijk wordt”, zegt hij.
The post Jean-Marie Dedecker stemt in Middelkerke: “Ik voorspel een gitzwarte zondag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wilfried Vandaele blijft populaire politicus ondanks aangekondigd afscheid: “Heb een heel goed gevoel”

Burgemeester van De Haan, Wilfried Vandaele, kondigde zijn afscheid aan van de nationale politiek. Hij stond wel als lijstduwer op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement en kon vanop de laatste plaats alsnog verrassend 10.168 voorkeursstemmen binnenhalen. Hij is daarmee nog altijd de 12de meest populaire politicus in West-Vlaanderen.
The post Wilfried Vandaele blijft populaire politicus

Lees meer »

Bijna acht maanden na moord op advocate Claudia Van Der Stichelen spreken weduwnaar Eric (61) en zoon Viktor (23) voor het eerst: “Ik heb naar die man geroepen: ‘Laat mijn mama los’”

“Ik heb hem op haar zien schieten. Ik heb haar zien neervallen. Ik heb alles gezien.” Bijna acht maanden nadat advocate Claudia Van Der Stichelen (58) bij haar thuis in Sint-Lievens-Houtem werd vermoord, spreekt haar zoon Viktor (23) voor het eerst bij Faroek. Samen met zijn vader Eric (61) vertelt hij over die fatale zaterdagmiddag, in de hoop dat ze

Lees meer »