Brusselse cipiers houden 48 urenstaking

De cipiers in de Brusselse gevangenissen zijn dinsdagavond begonnen aan een tweedaagse staking. De stakingen vinden plaats in de gevangenissen van Sint-Gillis en Haren, en het detentiehuis in Vorst. 

Meer krantenkoppen in België

Ook in ander ziekenhuis gingen radiologen in de fout: “Ik moest zelf ontdekken dat mijn kanker terug was”

“Alles in orde”, hoorde Nikita Stiernet (37) uit Zwijndrecht de oncoloog verklaren. Naast haar had haar man verbaasd zitten kijken naar de snelheid waarmee de arts over het scherm scrolde. Eén gerichte vraag bracht de dokter van slag. Hij moest bellen, zei de specialist plots, en verliet zijn bureau om pas drie kwartier later terug te keren. Nikita en haar

Lees meer »

“Heel wat mensen verklaarden me knettergek”: Stephanie Hendryckx baat al zes jaar frituur ‘t Bergske uit in Klerken

Tegenover de kerk in Klerken en bij OC Heuvelhuis vinden we frituur ‘t Bergske. Achter de toonbank staat de altijd vriendelijke Stephanie Hendryckx (37), mama van Lore (15), Charles (13), Leona (10) en Julien (8).
The post “Heel wat mensen verklaarden me knettergek”: Stephanie Hendryckx baat al zes jaar frituur ‘t Bergske uit in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politiezone Mira waarschuwt voor oplichting via telefoon in Anzegem: “Kregen al meerdere oproepen van bezorgde inwoners”

Politiezone Mira waarschuwde woensdag op sociale media voor oplichting via telefoon. “Ons onthaal kreeg het afgelopen uur meerdere telefoons van bezorgde inwoners”, staat er te lezen op de Facebookpagina van Politiezone Mira. “Zij werden opgebeld door een Belgisch GSM-nummer en kregen een zogezegde Cardstop-medewerker aan de lijn.”
The post Politiezone Mira waarschuwt voor oplichting via telefoon in Anzegem: “Kregen

Lees meer »

Van muziek tot zeemeeuwschreeuwen: de Vaarbar belooft opnieuw een zomerse hotspot te worden in Roeselare

Niet de opwarmende aarde maar de drie kapiteins van De Vaarbar brengen vanaf 14 juni de zee tot in het Roeselaarse Geitepark. Tot 1 september kan je er van woensdag tot en met zondag vanaf 14 uur terecht voor muziek, drankjes, pannenkoeken, brunches, bootje varen, kinderanimatie en veel culturele verrassingen zoals theater, muzikale optredens en zelfs een wedstrijd zeemeeuwschreeuwen.

Lees meer »

Verstappen recht de rug en rijdt op dominante wijze naar de zege in Canada

Na de opdoffer van vorige week in Monaco, heeft wereldkampioen Max Verstappen opnieuw zijn klasse getoond. In de Grand Prix van Canada – met een kletsnat wedstrijdbegin – startte hij vanop tweede positie, maar reed hij zonder al te veel problemen naar de overwinning. Lando Norris eindigde tweede, George Russell vervolledigde het podium.

Lees meer »

Kraks van Deerlijk op het gemeentehuis ontvangen

Het gemeentebestuur bracht hulde aan Jonathan Vandenbussche, die bij Krant van West-Vlaanderen tot Krak van Deerlijk werd gekozen. Hij is gepassioneerd door de Japanse krijgskunst iaido en heeft al verscheidene nationale en Europese titels op zak . “Kraks zijn allemaal mensen die fel gewaardeerd worden. Het is eigenlijk een titel voor het leven”, stelde burgemeester
The post Kraks van

Lees meer »

LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND. Nagelsmann kiest voor de verwachte elf namen

Gastland Duitsland en Schotland trappen het EK voetbal vanavond op gang. En de sfeer zit al een hele dag goed in München. Duitse en Schotse fans verbroederden op het bekende Marienplatz en in het fandorp aan het Olympiapark. Ondertussen zijn ook de eerste fans gearriveerd in de Allianz Arena. Volg alle ontwikkelingen op de voet in de liveblog hieronder.

Lees meer »