Gerdy Dupont is Kei van een Sporter

Het stadsbestuur van Poperinge huldigde de kampioenen van het voorbije sportseizoen en reikte ook enkele sportonderscheidingen uit. Er waren acht titels voor Sportverdiensten, vier Sportonderscheidingen en ongeveer 150 kampioenen werden gehuldigd.

Gerdy Dupont kreeg de Sportonderscheiding en werd Kei van een Sporter voor zijn zilveren medaille op het WK World Disability Billiards and Snooker en zijn voorlopige vijfde plaats op de wereldranglijst. Kenny Titeca, Elke Lamerant en Bart Lodewyckx kregen een Eervolle Vermelding. De Trofeeën voor Sportverdiensten gingen naar mensen die meer dan 25 jaar actief waren bij hun club: Guido Monkerhey (40 jaar actief bij TSC Proven), Carine de Saedeleire, Christine Cappoen, Henk Leys, Greet Mus en Griet D’Hooghe (allen Soncotra) en Jacques Carpentier en Dirk Vandermarliere (allebei +25 jaar bestuurslid KFC Poperinge). (AHP/foto MD)

The post Gerdy Dupont is Kei van een Sporter is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Biden en Trump leggen regels voor tv-debat vast

De Amerikaanse president Joe Biden en zijn uitdager Donald Trump zijn het eens geworden over de regels die zullen gelden tijdens hun eerste tv-debat in de aanloop naar de komende presidentsverkiezingen. Dat is zondag meegedeeld door de Amerikaanse nieuwszender CNN, die het debat zal uitzenden.

Lees meer »

Enorme rookwolk bij brand bij bedrijf in Ieper

In een bedrijf langs de Oostkaai in Ieper is donderdagavond brand uitgebroken. Een deel van het bedrijf, waaronder de kantoren, staan in lichterlaaie. De enorme rookwolk is van ver te zien. Of er slachtoffers zijn, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Ronald Koeman kranig nadat zijn vrouw Bartina weer getroffen is door borstkanker: “Oranje soms afleiding”

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

Ianthe Tavernier speelt hele zomer lang ‘Sneeuwwitje’ in Plopsaland: “Maar ik heb nog leuk nieuws om aan te kondigen”

“Ik wil er absoluut m’n eigen prinses van maken, afkijken van vorige edities heb ik dus niet gedaan”: Ianthe Tavernier (35) weet duidelijk wat ze wil tijdens een open repetitie van ‘Sneeuwwitje’. Zij en de cast – waaronder Ruth Beeckmans en Karen Damen – oefenen momenteel volop voor de nieuwe versie van de Studio 100-musical, die eind juni in première

Lees meer »

Noodtoestand in zuiden Florida wegens extreme regenval

Gouverneur Ron DeSantis van de Amerikaanse staat Florida heeft in delen van het zuiden de noodtoestand uitgeroepen. Extreme regenbuien verstoorden vluchten op de grote luchthavens van Miami en Fort Lauderdale en leidden tot de gedeeltelijke sluiting van de snelweg I-95.

Lees meer »

Komen ‘Galaxy Park’ en ‘Ghost Rockers’ terug tot leven op tweede ‘SingAlong’ van Studio 100? Hoofdrolspeelsters aan het woord

Het grote publiek leerde hen kennen door hun hoofdrollen in een Studio 100-reeks, nu gaan Tinne Oltmans (31) en Lauren De Ruyck (28) samen de bühne op. “Wij hebben allebei een rol beet de musical ‘Grease”, glundert Tinne. De voormalige ‘Ghost Rockers’-ster kruipt in de huid van Sandy, Lauren (Femke in ‘Galaxy Park’) transformeert tot Rizzo. Die laatste nam mediapauze

Lees meer »