KEI zoekt versterking via event ‘Job in Beweging’

Ondanks het nijpende tekort op de arbeidsmarkt en een ongeziene strijd voor talent, slaagde het Koningin Elisabeth Instituut (KEI) er de laatste jaren altijd in om openstaande vacatures in te vullen. Wegens stijgend succes en professionalisering van de ambulante werking én twee collega’s met zwangerschapsverlof, zoekt het KEI versterking voor het kineteam. Geïnteresseerden zijn welkom op het Jobevent Kine op 7 september.

Met dit unieke event wil het revalidatieziekenhuis de brug slaan tussen potentiële kandidaten en het werkveld door een breder zicht te geven op de organisatie, de job, het team… Dit alles wordt gekoppeld aan een inhoudelijk onderdeel: het XR Lab.

“Nieuw talent vinden, is geen sinecure”, zegt hr-medewerker Arne Deblauwe. “Stagiairs kiezen voor een aanvullende opleiding of een job dichter bij huis en meer ervaren kinesitherapeuten kiezen voor een eigen praktijk… Om onze zoektocht naar vier kinesitherapeuten (twee contracten van onbepaalde duur en twee vervangingscontracten) kracht bij te zetten en duidelijk te maken wat het KEI als werkgever te bieden heeft, organiseren we Job… in Beweging?.”

Demo’s in therapiezaal

“Geïnteresseerde kinesisten kunnen kennismaken met verschillende therapieën, een blik werpen op en demo’s krijgen in een therapiezaal vol state-of-the-arttoestellen en potentiële collega’s bevragen over de dagelijkse werking, jobinhoud, teamspirit én toekomstplannen. Steve, als meest recente aanwinst van het team, deelt graag zijn eerste ervaringen in het KEI. Als kers op de taart zorgt Lode Sabbe voor boeiende inhoudelijke input. Hij is verbonden aan het HITlab- en XREHAB-team van UZ Gent en komt vertellen over de mogelijkheden van XR (extended reality) in revalidatie.” (MVO)

Donderdag 7 september van 17.30 uur tot 19 uur, lezing Lode Sabbe om 19 uur, KEI, Dewittelaan 1, Oostduinkerke. Info: www.kei.be[email protected]

The post KEI zoekt versterking via event ‘Job in Beweging’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Elisabeth Lucie Baeten beschuldigt ‘Vogue’ van “verzinnen” cellulite: “Van iets normaal maakten zij plots probleem”

Elisabeth Lucie Baeten (33) is het duidelijk oneens met de vele artikels over cellulite. Toen ze online door een nieuwswebsite scrolde en opnieuw een artikel zag met de titel ‘Putjes en deukjes in je huid: wat is cellulite en kun je er iets tegen doen?’, reageerde ze scherp op sociale media. “Cellulite is net zo normaal als rimpeltjes op je

Lees meer »

Antwerpse schroothandelaars kritisch over traceren van bronzen grafornamenten met onzichtbare lak: “Wij zijn geen politieagenten”

Schroothandelaars uit Antwerpen reageren verdeeld op een nieuwe maatregel van de Stad Antwerpen om metaaldiefstallen tegen te gaan op begraafplaatsen. De stad gaat op alle koperen en bronzen beeldjes een onzichtbare lak spuiten met een unieke code. Het is dan aan de schroothandelaars om met een UV-lamp te checken of het metaal al dan niet gestolen is, maar daar zijn

Lees meer »

Beelden tonen hoe mensen in ziekenhuis reageerden toen gewonde Donald Trump aankwam

In het Butler Memorial Hospital in het Amerikaanse Pennsylvania was het alle hens aan dek op zaterdag 13 juli. De gewonde voormalig president Donald Trump werd binnengevoerd nadat hij een moordpoging overleefde tijdens zijn campagne. Rick Foerster, die dat moment toevallig in het ziekenhuis was, filmde het gebeuren. “Oh, hij kan wandelen! Dank je Jezus”, klonk het opgelucht.

Lees meer »

Brouwerij Omer Vander Ghinste viert 10.000ste bezoeker

Brouwerij Omer Vander Ghinste mocht donderdag 18 juli zijn 10.000ste bezoeker verwelkomen. De gelukkige was 26-jarige Robbe Depoorter uit Deerlijk. De projectleider was op teambuilding samen met de rest van het personeel van Immo Bossu uit Rumbeke. “Ik ben grote fan van Omer! Vanavond zal ik al een eerste biertje van het cadeau nuttigen.”
The post Brouwerij Omer Vander

Lees meer »

Witte rook in Willebroek: Decathlon-personeel kan kiezen voor job bij sportketen of bij overnemer van depot

Decathlon en de socialistische vakbond BBTK hebben een sociaal akkoord gesloten over het personeel van het Decathlon-depot in Willebroek. Een 130-tal werknemers kunnen kiezen: voor een toekomst bij Decathlon of bij de overnemer van het distributiecentrum. Ze kunnen er ook voor kiezen om het bedrijf te verlaten. Aan het akkoord gingen bijna 3 maanden van onderhandelen vooraf.

Lees meer »